Ve Zlíně je připravena autogramiáda předních posádek barumky!

Roman Ordelt, 26. srpna 2014, 10:59 Google+

Již počtvrté proběhne tři dny před ostrým startem Barum Czech Rally Zlín velká autogramiáda posádek z čela startovního pole.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

Pořadatelé zlínské rally připravili ve spolupráci s Obchodním centrem Zlín na Kvítkové ulici pro početné zástupy fanoušků autogramiádu předních jezdců letošního čtyřiačtyřicátého ročníku této populární rally, která je součástí FIA Mistrovství Evropy v rally (ERC) a Mediasport Mezinárodního mistrovství České republiky v rally 2014 (MMCR). Autogramiáda se uskuteční v úterý 26. srpna v 18 hodin, doprovodný program začne již hodinu po poledni.

Podpisy velkých jezdeckých hvězd letošní barumky můžete získat s předstihem a setkat se se svými oblíbenci ještě před samotnou rally. Máte opravdu jedinečnou možnost k setkání se svými oblíbenými posádkami a získat do své sbírky cenné autogramy. Velkým tahákem pro všechny fanoušky bude účast továrních jezdců Škoda Motorsport, podpisy rozdají vedoucí jezdec evropského šampionátu Esapekka Lappi z Finska a německý pilot Sepp Wiegand. Na autogramiádě se objeví i mnohonásobný portugalský šampion Bruno Magalhaes, dále Robert Barrable z Irska, Robert Consani z Francie a pozvání obdrželi i tovární jezdci Peugeot Rally Academy Craig Breen z Irska, Kevin Abbring z Nizozemska a bývalý tovární jezdec M-Sport Ford WRT Ott Tänak z Estonska.


Z českých jezdců se v Obchodním centru Zlín představí pětinásobný český šampion a trojnásobný vítěz zlínské rally Roman Kresta, dále Jaromír Tarabus, Miroslav Jakeš, Jaroslav Orsák, Tomáš Kostka, Pavel Valoušek, Antonín Tlusťák, Jan Jelínek, Martin Březík a další. Mužské oko potěší i zástupkyně něžného pohlaví, podpisy rozdá Jekatěrina Stratijevová z Bulharska a v jednání je účast Inessy Tuškanové z Ukrajiny, která pózovala pro světoznámý pánský časopis Playboy.



„Od odpoledních hodin bude pro děti na parkovišti před vchodem do obchodního centra připraven skákací hrad a zdarma si mohou ve třetím patře od 13 hodin vyzkoušet i golfový trenažer,“ řekl Vlastislav Šafařík, obchodní mažer OC Zlín. Na parkovišti před obchodním centrem budou od poledne vystaveny soutěžní vozy, a to Škoda Fabia Super 2000 Antonína Tlusťáka, dále Mitsubishi Lancer EVO IX, Renault Clio R3 Adama Koblihy nebo vůz Lada VFTS zvoucí ke Star Rally Historic. Nezapomeňte v úterý 26. srpna zavítat do zlínského Obchodního centra na Kvítkové ulici (naproti parkovacího domu), kde se správně naladíte na blížící se motoristický svátek v České republice!

 
Vytisknout

Diskuze: Ve Zlíně je připravena autogramiáda předních posádek barumky!

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

Březík, Adam - Krajča, Ondřej

Samohýl Škoda Team přezbrojil na Škodu Fabia RS Rally2

Rallysprint Halenkovice (CZE)

Rallysprint Halenkovice

reklama

Doporučujeme

Motoristický Zlín s bohatým doprovodným programem - anotační foto

Motoristický Zlín s bohatým doprovodným programem

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

  2. Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud