Sauber zavíral boxy předčasně

Po skvělém výkonu v kvalifikaci se ke švýcarské stáji upínaly zvědavé zraky. Tým zvolil dvě různé strategie a v případě Nicka Heidfelda to vypadalo nadějně. Místo vytoužených bodů však mohla stáj balit boxy ještě před koncem závodu.

Heinz Harald Frentzen do závodu vůbec neodstartoval pro problémy se spojkou a Nick Heidfeld musel z dobře rozjetého závodu odstoupit pro technické problémy s motorem.

„Samozřejmě, že jsem velmi zklamaný. Přijel jsem do boxů o hodně později, než si mnoho lidí myslelo a několik dalších jezdců tam zajelo přibližně v téže době, proto to pro nás vypadalo docela dobře a jsem přesvědčen o tom, že jsem dnes mohl bodovat. Ale pak jsem ztratil výkon a začal jsem se propadat dozadu. Zvláště frustrující je to, že jsem nedokončil již třetí závod v této sezoně,“ řekl zklamaný Heidfeld.

„Co se přesně stalo se dozvíme až z pečlivé analýzy, ale nemohl jsme nastartovat motor. Snažili jsme se použít náhradní vůz, ale ten byl připraven pro Nicka a nestihli jsme to, takže jsem nemohl odstartovat. To je ale život,“ vzal dnešní smůlu s nadhledem německý jezdec Frentzen.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu