Alonso nepřestává věřit

Alonso, Fernando

Alonso, Fernando | foto: Lotus F1 Team

Španělský pilot byl od dubna v roli jasného obhájce loňského senzačního titulu mistra světa, ale posledních několik závodů vše změnilo.

Šampionát je vyrovnaný, Fernando Alonso a Michael Schumacher mají stejných 116 bodů. Ve skutečnosti však vede Schumacher, který může získat titul už tento týden v Japonsku, což se Alonsovi podařit nemůže. Renault se evidentně probral během testů v Jerezu a diváky čeká strhující závěr sezóny, souboj dvou úplně jiných, ale vyrovnaných pilotů v úplně jiných, ale vyrovnaných vozech!

Fernando Alonso: "Myslím, že lidé chtěli vyrovnaný šampionát, a budou ho mít. Rychlost obou vozů je velmi podobná, v posledních závodech rozhodnou pneumatiky. Michelin byl v posledních letech na Suzuku vždy dobře připraven, mám z toho dobrý pocit. Našim Renaultem jsme si jisti, stejně jako oni nepochybují o svém Ferrari. Uvidíme, co se stane. Suzuka je jedním z nejnáročnějších okruhů. Dobré auto je tady hodně dobré a špatné auto je hodně špatné. Myslím, že máme všechno potřebné, abychom mohli konkurovat."

Foto: Renault F1 Team

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu