Webberovo Melbourne

Webber, Mark

Webber, Mark | foto: GEPA pictures GmbH

Mark Webber znovu zazářil ve své rodné Austrálii, zatímco David Coulthard vypadl s nejpomalejší šesticí. Vozy Red Bull tak odstartují ze 7. a 19. příčky.

Webberovi se v Austrálii obvykle daří, místní fanoušci nikdy nezapomenou na jeho slavný dojezd na pátém místě při svém debutu v F1 s Minardi. Australský pilot zajel jen o trochu pomalejší čas než Fisichella s Renaultem, se stejným motorem. Zato Coulthard se bude znovu trápit v druhé polovině startovního pole.

Mark Webber, 7. místo
Sedmé místo jsem opravdu nečekal, je to skvělé. Včera jsme ztratili čas s převodovkou, ale hoši na tom přes noc zapracovali a je to za námi. V zimě jsme hodně testovali, chtěli jsme být konkurenceschopní od prvního závodu, a to také jsme. Zítra je před námi dlouhá cesta, uvidíme jestli můžeme odjet celý závod. Měla by to být napínavá grand prix.

David Coulthard, 19. místo
První a druhý sektor šly dobře, ale v patnácté zatáčce bylo hodně prachu a moje pneumatiky ztratily přilnavost, v poslední zatáčce jsem se potom dostal mimo ideální stopu a ztratil hodně času. Tak mizerný výsledek jsem nečekal, ale taková je realita. Teď se zaměřím na závod a pokusím se získat maximum.

foto: GEPA pictures GmbH

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu