Theissen očekává více pódiových umístění

Theissen, Mario

Theissen, Mario | foto: BMW Motorsport

Přestože Kubicova nehoda byla hrozivou jizvou na tváři Grand Prix Kanady, vedení stáje BMW je s průběhem a výsledky závodu velmi spokojeno.

Oba jezdci s vozy BMW Sauber  na sebe poukázali už v kvalifikaci, kde Hedifeld skončil na 3. pozici a Robert Kubica na 10. Theissen je právem na svůj tým pyšný a obzvlášť na Nicka Heidfelda, že dokázal v Montrealu dojet na senzační druhé pozici. 

V rozhovoru k Heidfledově druhé pozici Theissen řekl: "Jsem opravdu hrdý na tento tým, Nick by určitě při normálním průběhu závodu nedojel druhý. Naštěstí, všechny incidenty se odehrály až za ním. Tento výsledek mu hodně vylepšil kredit. Byl prostě rychlejší než jeden z McLarenů a obě Ferrari."

"Forma nám stoupá a jsme připraveni i na klopenou zatáčku v USA. V šesti závodech jsme dosáhli celkem o dva body více, než za celou loňskou sezonu. V Montrealu jsme poprvé dosáhli našeho cíle - 2. pozice, tento výsledek je zatím našim nejlepším. Nechceme ale v této sezoně skončit jen na pódiu."

Je vidět, že Mario Theissen je při chutí a už touží po vítězství. Má BMW Sauber však na vítězství? Někteří odborníci tvrdí že již letos ano, jiný nejsou tak optimističtí. 

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu