Fuji není Singapur

Rosberg, Nico

Rosberg, Nico | foto: Williams F1 Team

WILLIAMS - REVIEW; Komu to nemusíte připomínat, je určitě Nico Rosberg. Jezdec Williamsu se nechal slyšet už před několika dny, že stupně vítězů ze Singapuru bez pomoci deště obhájí jen stěží. Věděl, o čem mluví...

Kazuki Nakajima, 14.
Po vydařených jízdách ve volných trénincích přišla kvalifikace a s ní naše nespokojenost. Odvedli jsme ale vše, co bylo v naších silách. Nemyslím, že by dnešní podmínky mému vozu vyhovovaly, navíc moje poslední kolo bylo poznačeno hustým provozem, což mi taky nepomohlo. Teď musíme připravit dobrou strategii pro zítřejší závod.

Nico Rosberg, 15.
Není moc hezké kvalifikovat se na patnáctém místě, zvlášť, když přijedete ze Singapuru, kde jste byli na stupni vítězů. Taková je však realita. Trochu se trápíme od začátku víkendu, něco podobného jsme však čekali. Tohle je totiž ten typ tratě, kde nám pořád něco schází. Mé očekávání od nedělního závodu nejsou přehnané, když však zaprší, mohly by naše šance stoupnout. Navzdory všemu jsem se svým kvalifikačním kolem spokojen, i Kazuki odvedl skvělou práci. Je trochu rychlejší než já a jsem rád, že je vpředu na svém domácím okruhu. Víkend se ještě nekončí, uvidíme, co přinese zítřejší závod.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu