Abarth 500 Bi-Colore Edition - limitka zatím jen pro Brity

Firma Abarth zahájila prodej svého speciálního modelu 500 Bi-Colore, který však bude možné koupit jen ve Velké Británii.

I když se na evropský trh zřejmě vůbec nedostane, limitovaná série 50 vozů stojí za zmínku, protože svým majitelům nabídne více než hodně. Všechna auta stojí na základu Abarthu 500 a dostala šedý lak karoserie Scorpione. Nechybí ani černé a červené dekory a nebo deseti-paprsková kola z lehkých slitin o rozměru 17 palců.

V nabídce figurují i přední mlhovky a výfukový systém z nerezové ocele. Pro skvělé ovládání je vůz vybaven elektrickým posilovačem řízení DualDrive. O soukromí posádky se postarají boční tónovaná skla, o jejich pohodlí zase sportovní kožená sedadla. Ve výbavě nechybí ani automatická klimatizace a palubní systém Blue & Me spolu s rádiem se šesti reproduktory, jenž přehrává formáty CD a MP3.

Pod kapotou je přeplňovaný benzínový čtyřválec o objemu 1,4 litru se 16 ventily, který poskytuje výkon 135 koní a 206 Nm točivého momentu. Výkon jde na přední kola skrze 5-stupňovou manuální převodovku a zrychlení z 0-100 km / h zvládne speciální Abarth za 7,9 sekundy. Koho by zajímala i nejvyšší rychlost, tak ta činí 204 km / h.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu