Hamilton udělá vše pro čtvrtý maďarský triumf

Pirelli

Pirelli | foto: Pirelli

Věří, že ho tentokrát pneumatiky nezradí, i když budou nové a díky neúčasti Mercedesu na testu mladých pilotů pro něj neznámé

Lewis Hamilton na Hungaroringu zvítězil už třikrát – v letech 2007, 2009 a 2012. V neděli v průběhu závodu by se měla teplota vzduchu pohybovat mezi 36 a 40 stupni Celzia, co bude představovat pro pneumatiky Pirelli těžkou zkoušku. Navíc Mercedes má v této sezoně s nimi víc problémů, než ostatní týmy… Přesto chce Lewis předvést na trati solidní výkon.

„Bude to pro nás důležitý víkend, s dobrými výkony musíme začít už v pátek, protože budeme mít poprvé k dispozici nové pneumatiky Pirelli. Po Velké ceně Německa jsem strávil nějaký čas v továrně našeho týmu a vím, že všichni se snaží svým tělem i duší přispět k zlepšení našich výkonů a vyřešit problémy s degradací pneumatik, které jsme zaznamenali v poslední velké ceně.

Bylo by ohromnou satisfakcí za vynaložené úsilí všech, kdybychom měli v Budapešti dobrý víkend. Za sebe mohu slíbit, že pro úspěch udělám vše, co je v mých silách,“ uvádí Hamilton.

Diskuze:

Počet příspěvků: 5 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu