Opel Adam Unlimited a Adam Rocks Unlimited - Dvojka pro oživení nabídky

Opel Adam Unlimited

Opel Adam Unlimited | foto: Opel

Rozšiřování modelové řady Opel Adam pokračuje a německá automobilka včera představila dvě verze Adam Unlimited a Adam Rocks Unlimited.

Oba jsou navrženy tak, aby svým majitelům nabídli  "zcela novou úroveň" individualizace. K tomu se mají přidat téměř neomezené varianty, umožňující kupujícímu přizpůsobit si auto jako ještě nikdy předtím. Opel zatím odmítl říct další podrobnosti, ale poznamenal, že zákazníci si mohou vybrat ze široké palety barev exteriéru, litých kol a vybavení interiéru.

Adam Unlimited a Adam Rocks Unlimited mohou mít například nové barvy karoserie Orange Alert, Brownian Rhapsody a Greyzilla. Ty jde následně doplnit o novou zelenou barvu střechy s názvem Dancing Green. Koupit lze i karbonový paket pro vnější zpětná zrcátka a přední masku.

V interiéru se ukážou speciální prahové lišty a celý sortiment různého čalounění. Zákazníci si mohou také objednat systém Opel OnStar, navigační systém TomTom a infotainment systém IntelliLink s podporou Apple CarPlay a Android Auto.

Opel Adam Unlimited se zatím prodává jen v Německu, a to za cenu 14.300 eur. Základní verze je přitom vybavena 1,2 litrovým čtyřválcovým motorem, který vyvíjí 70 koňských sil.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu