Audi, BMW i Mercedes oznámily sestavu pro test mladíků, komu dají šanci?

iM2, 30. listopadu 2015, 13:59 Google+

DTM tento týden zamíří do Španělska na okruh Jerez de la Frontera. Zde se uskuteční tradiční přesezonní test mladých jezdců. Test bude trvat tři dny, bude se jezdit v úterý až čtvrtek.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Značky si tradičně na konci sezony vyzkouší mladíky

Značky si tradičně na konci sezony vyzkouší mladíky | foto: www.dtm.de

Sdílejte článek

Za volantem Audi RS5 DTM dostane příležitost se předvést 6 mladých jezdců. Konkrétně půjde o Australoamerična Matthewa Brabhama (vnuk legendárního Jacka Brabhama), Španěla Mitche Evanse, Brita Bena Hanleyho, Španěla Alexe Paloua, Francouze Arthura Pica a Itala Antonia Giovinazziho (ten už v DTM debutoval letos v Moskvě, když nahradil potrestaného Scheidera). Jezdcům budou k dipozici tovární jezdci Audi pro DTM - Mattias Ekström a Miguel Molina.

Mercedes nasadí letošní specifikaci modelu C-Klasse AMG DTM. Za jeho volantem se budou prezentovat Němec Maro Engel (vyhrál FIA GT World Cup v Macau s Mercedes-Benz SLS AMG GT3), mistři ADAC GT Masters Luca Ludwig (syn Klause Ludwiga, bývalého jezdce DTM) a Sebastian Asch, Dán Kevin Magnussen (bývalý pilot McLarenu v F1), Jazeman Jaafar (Formule 3,5), Raffaele Marciello (šampion Formula 3 2013), a letošní mistr Formula ADAC Mikel Jensen.

BMW dá šanci nejmenšímu počtu talentů - do M4 DTM usednou Jesse Krohn, Louis Deletraz, Alexander Sims a George Russell. Na závěr dodejme, že šance na získání závodního místa pro příští rok je u Mercedesu a BMW, Audi už sestavu oznámilo.

Vytisknout

Diskuze: Audi, BMW i Mercedes oznámily sestavu pro test mladíků, komu dají šanci?

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Nico Müller mění tým s Adrienem Tambayem

Audi oznámilo jezdeckou sestavu pro sezonu 2016

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud