MacHale s Fordem Focus WRC 06

Jindřich Hýrek, 2. února 2007, 01:11 Google+

Gareth MacHale a Paul Nagle využívají příležitosti závodit s prvotřídní technikou. M-Sport jim poskytne Ford Focus WRC 06, který dovezl Marcuse Gronholma v minulé sezóně ke čtyřem vítězstvím.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
MacHale, Gareth

MacHale, Gareth | foto: www.garethmachale.com

Sdílejte článek

„Jsme velice potěšeni, že jsme prvním týmem, kterému se podařilo získat ex-tovární vůz od Ford M-Sport“ řekl MacHale. „Jsme si vědomi schopností vozu a čeho by jsme mohli být schopni dosáhnout a také jsme velice rádi, že naší první soutěží bude The Galway International Rally,“ dodal.

Pro posádku bude účast na The Gateway International Rally sloužit hlavně k seznámení s novým vozem, který má nezvykle pro MacHalea levostranné řízení. Gareth MacHale a Paul Nagle se v letošní sezóně zúčastní jedenácti podniků mistrovství světa v rally. Prvním z nich bude březnová Mexická Rally, kde loni dosáhli na první mistrovské body v kariéře a také byli prvními Iry, kteří bodovali po více jak 20-ti letech.

Následující víkend bude Gareth MacHale patřit s Marcusem Gronholmem k hlavním favoritům závodu. Pro tým je, ale dosažení pódiových umístění je až druhořadou záležitostí. „Pro letošní rok plánujeme účast pouze na dvou asfaltových soutěžích irského šampionátu. Na The Gateway International Rally se budeme hlavně zaměřovat na testování a na sžití s novým vozem,“ řekl Paul Nagle.

MacHaleovi se podařilo získat velice silného sponzora. Je jím americká společnost  White Oak Premier Resort in New Carolina. Jedná se o významný posun pro celý irský rallysport, protože účast irské posádky v mistrovství světa přinese bezesporu vyšší zájem o Irskou Rally, která je letos poprvé součástí mistrovství světa, dodal MacHale. Ta je na programu od 16. do 18. listopadu 2007.

Foto: GarethMacHale.com

Vytisknout

Diskuze: MacHale s Fordem Focus WRC 06

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

Březík, Adam - Krajča, Ondřej

Samohýl Škoda Team přezbrojil na Škodu Fabia RS Rally2

Rallysprint Halenkovice (CZE)

Rallysprint Halenkovice

reklama

Doporučujeme

Pavel Valoušek se na Šumavu těší - anotační foto

Pavel Valoušek se na Šumavu těší

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud