Tempus Styllex a Renault Clio Super 1600

ar1, 5. března 2007, 22:27 Google+

TEMPUS STYLLEX Rally team představil o víkendu v Košicích nové nářadí pro posádku Jozef Béreš - Petr Starý na sezónu 2007.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Béreš, Jozef

Béreš, Jozef | foto: Tempus Styllex

Sdílejte článek

Renault Clio Super 1600 s továrním rodokmenem v aktuální specifikaci 2006 pochází z dílny francouzského specialisty LAD. Premiérový start absolvuje posádka na Vodafone Rally de Portugal v dnech 29. března - 1. dubna 2007. Soutěž je zařazená do seriálu World Rally Championship a FIA Junior Rally Championship. Slovensko - české posádce týmu TEMPUS STYLLEX bude v sezóně 2007 patřit v juniorském šampionátu startovní číslo 34.

Absolutní mistr Slovenska 2005 a vice mistr Slovenska 2006 Jozef Béreš se představí samozřejmě i na domácích tratích. V pláně je absolvování všech soutěží seriálu TEMPUS RALLY 2007.

Mimo Renaultu Clio Super 1600 bude team TEMPUS STYLLEX disponovat i absolutní novinkou: Renaultem Clio R3, který je představitelem nové třídy speciálů. Třída R3 v budoucnosti nahradí vozidla kategorie Super 1600. V těchto dnech se v dílnách Renault Sport pracuje na jeho dokončení.

V obchodním centru Cassovia v Košicích se v sobotu 3. března 2007 při příležitosti otevření nových prodejních prostorů společnosti TEMPUS Group uskutečnila i autogramiáda Jozefa Béreša. Krom nových "bojových" barev Clia Super 1600 si návštěvníci mohli prohlídnout i BMW Z4, které bude v sezóně 2007 plnit funkci oficiálního "Safety Car" vozidla seriálu TEMPUS RALLY 2007.

Oficiálně představení týmu TEMPUS STYLLEX se uskuteční 15. března 2007 v Bratislavě v prostorách TEMPUS AWT Bavaria, Rožňavská 34.

Tisková zpráva TEMPUS STYLLEX
Foto: Peter Demčák a tým

 

Vytisknout

Diskuze: Tempus Styllex a Renault Clio Super 1600

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Kopná (CZE)

Samohýl Škoda Team obhájil na Kopné prvenství

Rally Šumava (CZE)

Rally Šumava v galerii

Rally Hustopeče (CZE)

Hustopeče nadále v tradičním formátu

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

reklama

Doporučujeme

Subaru WRT

Peter Solberg doufá v novou éru Subaru

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud