Duel vyznívá zatím pro Grönholma

iM2, 31. srpna 2007, 11:04 Google+

NOVÝ ZÉLAND - 1. ETAPA; Duel o první místo mezi Sebastianem Loebem a Marcusem Grönholmem se znovu rozhořel na Novém Zélandu. S výjimkou super speciálky, kterou vyhrál Chris Atkinson a která byla poslední na pořadu dne, se ve vedení střídají oba aspiranti na titul.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Gronholm, Marcus

Gronholm, Marcus | foto: Ford Motor Company

Sdílejte článek

I když Grönholm v současnosti kontroluje vedení, přiznává, že Loeb se nevzdá a bude bojovat do poslední RZ. Miko Hirvonen se v celkovém pořadí drží na třetí příčce, ale se ztrátou 49,2 sekundy za svým týmovým kolegou.

Čtvrtý je momentálně Chris Atkinson se Subaru, který je poměrně spokojený s autem. Pravidelně se umisťuje v nejlepší pětici, i když přiznává, že na zítřek bude muset udělat menší změny na voze. Australana stíhá mladý finský jezdec Jari-Matti Latvala s Fordem. Odstup mezi ním a Chrisem se během dne nedostal na víc něž 10 vteřin. Svádí spolu velice pěkný souboj. Šestý je druhý jezdec Citroënu Dani Sordo, který na Ford Latvaly ztrácí jen 4,3 vteřiny. 

Sedmé a osmé místo patří bratrům Solbergům, když lepší z nich je mladší Peter, jenž měl, jak už je u něj zvykem, v dopolední části problémy technického rázu. Jeho bratr Henning se vyznamenal, když trefil zídku zadní částí auta hned v první zatáčce úvodní RZ. Opět celkem sympatický výkon podává estonský jezdec Urmo Aava s Mitsubishi, který je devátý.

V soutěži momentálně nepokračují Pons ani Stohl. Pons odstoupil ze sedmého místa na RZ 3 vinou jezdecké chyby na třetím kilometru. Stohl zastavil na trati v RZ 4 z devátého místa.

Vytisknout

Diskuze: Duel vyznívá zatím pro Grönholma

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Šumava (CZE)

Rally Šumava v galerii

Rally Hustopeče (CZE)

Hustopeče nadále v tradičním formátu

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

reklama

Doporučujeme

Triner, Emil

Piloty historiků čeká Rally Vyškov

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Hustopeče nadále v tradičním formátu

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud