Wilson: Jeden z nej výkonů

iM2, 15. června 2008, 20:12 Google+

OHLASY JEZDCŮ PO 3. ETAPĚ; Dnešní etapa byla poměrně krátká, měla jen 3 rychlostní zkoušky. I přesto se změnilo pořadí jezdců v bodované osmičce. Jak jsou sami se sebou spokojeni jezdci?

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Wilson, Matthew

Wilson, Matthew | foto: Stobart Motorsport

Sdílejte článek

Mikko Hirvonen
Slíbil jsem šéfovi Malcomu Wilsonovi, že světový šampionát minimálně do mé domácí soutěži ve Finsku povedu. Svůj slib jsem splnil. Byl to neuvěřitelně tvrdý víkend pro jezdce, vozy i pneumatiky. Svedl jsem krásný souboj s Jarim-Mattim a jsem nesmírně šťastní, že jsem ho i vyhrál. Byl to ten správný moment pro vítězství, po takové předehře v Řecku. Je to velice zvláštní, ale dobrý, pocit porazit čtyřnásobného světového šampióna v boji při rovnocenných podmínkách.

Jari-Matti Latvala
Přijel jsem sem s tím, že bych chtěl dojet na pódiu. To se mi povedlo a já jsem velice potěšen tím, že jsem mohl bojovat o vítězství. Chyběli mi zkušenosti z tohoto typu cest, ale nebyla to tak velká nevýhoda, jak jsem si myslel. Měli jsme dobrou taktiku, byl to risk, ale bylo to dobré rozhodnutí. Naučil jsem se jezdit čistě.

Sebastien Loeb

Stejně jako v 1. a 2. etapě jsme na to tlačili jak jen to šlo, ale bylo to na nic. Měli jsme dobré nastavení, naše C4 WRC byla velice konkurenceschopná a nedělali jsme žádné chyby. Bohužel se nám nepodařila využít naše výhodnější třetí pozice na trati. Naši rivalové “nezametli“ trať v naší ideální stopě.

Daniel Sordo
Jsem velice šťastný, že se nám to podařilo (dostat se před Henninga Solberga na první ranní RZ). Pak už jsme jen kontrolovali časy našich oponentů. Na konci těžkého víkendu jsem spokojen s dobrým výsledkem. Naše C4 byla konkurenceschopná a my jsme s ní zajeli velice dobré časy na několika zkouškách. Musel jsem dávat pozor na pneumatiky a myslím, že jsme udělali další progres v jízdě na šotolině. Teď se těším na zbytek sezóny a hlavně na tři asfaltové rally, které se pojedou.

Henning Solberg
Jsem velmi, velmi šťastný. Páté místo je zde výborné a byl jsem velice potěšen mou jízdou. Byla to tvrdá soutěž a my jsme po celou rally zvládali velké opotřebení pneumatik. První den jsem se cítil skvěle a bylo to výborné zajet nejrychlejší čas. Pak jsme udělali nějaké změny na voze a já už se necítil tak skvěle, jako první den. Dnes jsme svedli vzrušující boj s Danielem.

Petter Solberg
Tento víkend nebyl špatný, neměli jsme žádné problémy. Na hodně zkouškách jsme měli nejrychlejší splity ze všech, což není vůbec špatné. Bylo velice těžké, dokončit dvě soutěže po sobě, motor pracoval skvěle a měli jsme dobrý strategický plán. Hoši už teď přesně ví, co a jak s vozem, můžeme z něj tedy vytáhnout příště i víc. Auto má velký potenciál, teď už jen stačí jej využít.

Matthew Wilson
Byl to rozhodně jeden z našich nejlepších výkonů, jeli jsme s rozumem a zajížděli jsme dobré časy už od prvních kilometrů. Letos postupujeme systematicky, krok po kroku výš a výš. V poslední době jsme zaznamenali dva výborné výsledky: v Řecku a teď v Turecku. To je velice povzbudivé a pomůže to mé sebedůvěře.

Conrad Rautenbach
Turecko bylo fantastický závod pro mě a moji C4 WRC. Opravdu se teď začínám ve voze cítit jako doma. Dokončit závody na bodech v první polovině sezóny je opravdu skvělé.
Vytisknout

Diskuze: Wilson: Jeden z nej výkonů

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

Březík, Adam - Krajča, Ondřej

Samohýl Škoda Team přezbrojil na Škodu Fabia RS Rally2

Rallysprint Halenkovice (CZE)

Rallysprint Halenkovice

reklama

Doporučujeme

Firla, Lumír

Eurostroj rally Tišnov pohledem Martina Trdly

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

  2. Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud