Po RZ6 v Jeseníkách beze změn

Marek Šteigr, 4. října 2008, 14:06 Google+

RALLY JESENÍKY PO RZ6: Jezdci mají na AZ Pneu Rally Jeseníky za sebou další trojici rychlostních zkoušek. NA prvních třech místech se pořadí neměnilo. Souboj otce a syna Semerádových rozhodla technická závada na voze Josefa Semeráda.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
barum rally zlín

barum rally zlín | foto: Tomáš Urban, RallyZone.cz

Sdílejte článek

Roman Odložilík před sebe nikoho nepustil ani v dalších třech rychlostních zkouškách, kterými pokračoval letošní ročník AZ Pneu Rally Jeseníky. Zatím je tedy jediným vítězem rychlostních zkoušek právě pilot modrého Peugeotu 207 S2000. Za ním po šesti rychlostních zkouškách jede už se ztrátou téměř půl minuty Jaroslav Orsák a zdá se že i on je spokojený s průběžným výsledkem a na první místo se netlačí.

Po dopolední sekci tří rychlostních zkoušek jsme Vás informovali o krásném rodinném souboji mezi otcem Josefem Semerádem a synem Martinem Semerádem. Bohužel tento souboj skončil hned na RZ4, když Josefa postihla porucha převodovky. Jeho syn Martin se tak nyní může soustředit na udržení skvělé třetí pozice. Na tu má však zálusk slovenský matador Igor Drotár se Škodou Octavi WRC.

Ač by jsem měl být nestranným pozorovatelem, já osobně přeju Martinu Semerádovi udržení třetí příčky a tím i dosažení myslím si životního výsledku pro tohoto osmnáctiletého jezdce.

Další pořadí v první desítce je následující. Za již zmiňovaným čtvrtým Drotárem je Pavel Červenka, následovaný Miroslavem Jakešem. Nejrychlejším mužem mezi vozy s jednou poháněnou nápravou je na sedmém místě jedoucí Lubomír Minařík s Fabií Kit Car. Na osmém místě je další junior. Konkrétně jde o Martina Bujáčka. Martin jede se starší, sedmou evolucí Lancera a hlavně vzhledem k tomu je jeho dosavadní výkon přímo parádní.

Deváté místo a ztráta dvě minuty a sedmnáct vteřin. To je prozatimní výsledek pro Jana Sýkoru. Desítku nejrychlejších jezdců pak uzavírá další dvoukolka - Renault Clio S1600 s Janem Dohnalem za volantem.

Kompletní výsledky po RZ6 najdete zde.
Vytisknout

Diskuze: Po RZ6 v Jeseníkách beze změn

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

Březík, Adam - Krajča, Ondřej

Samohýl Škoda Team přezbrojil na Škodu Fabia RS Rally2

Rallysprint Halenkovice (CZE)

Rallysprint Halenkovice

reklama

Doporučujeme

Loeb, Sébastien - Elena, Daniel

Loeb i Citröen naprostými suverény

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

  2. Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud