Případ Suzuki

Tomáš Musil, 11. října 2008, 22:10 Google+

Po hodně nepovedeném vystoupení ve Španělské rally, které by se dalo nazvat možná i debaklem, se týmu Suzuki nevede ani na další asfaltové soutěži. Oba jezdci přitom nepochodili na stejné RZ.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
rally sweden

rally sweden | foto: Suzuki WRT

Sdílejte článek

Týden zpátky zažil letošní nováček černý víkend. Jednička týmu, Toni Gardemeister, dokončila soutěž na třinácté pozici s více než jedenácti minutovou ztrátou. Ještě hůř dopadl Per-Gunnar Andersson, který první etapu nedokončil a v rámci systému SupeRally skončil až dvaatřicátý. Ztráta? Více jak půl hodiny. Není se proto co divit, že na Korsice chtělo Suzuki tento výsledek odčinit.

Přestože tomu včera nic nenasvědčovalo, tak to vypadá na další nepříznivé skóre. Gardemeister nastupoval do dnešní etapy na sedmé příčce, ale při RZ11 z neznámých důvodů zastavil a pokračoval se ztrátou až na třináctém místě. Jeho týmový kolega Andersson na tom byl téměř stejně. Dnes nastupoval do soutěže na desátém místě a tuto pozici si držel také až do RZ11, kde vyjel mimo trať a nemohl se dostat zpátky, přestože auto bylo bez menšího škrábnutí. Opakovala se tedy na vlas stejná situace jako před týdnem ve Španělsku.

Zítra by musel přijít zázrak, aby si alespoň jeden z jezdců Suzuki vyjel nějaké body. Je tedy jasné, že přestože Korsická rally ještě neskončila, celý tým Suzuki už se nyní těší do Japonska na jejich domácí závod a úspěšnější povrch – na šotolinu.
Vytisknout

Diskuze: Případ Suzuki

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Šumava (CZE)

Rally Šumava v galerii

Rally Hustopeče (CZE)

Hustopeče nadále v tradičním formátu

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

reklama

Doporučujeme

Loga

Známá písnička - Loeb a ti další...

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Hustopeče nadále v tradičním formátu

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud