Kopecký s Dreslerem míří na Benefici Rally Ice Tour do Zlína ... výtěžek podpoří i Petra Grosse

Jiří Hejtmánek, 11. února 2017, 14:17 Google+

V sobotu 18. února se na zlínském Zimním stadionu Luďka Čajky opět rozhoří boj o nekorunovaného hokejového krále mezi jezdci rally. Soutěžáci se na ledě potkají od sedmnácti hodin u příležitosti benefice pro dobrou věc, devátém ročníku Autotým Rally Ice Tour.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Kopecký, Jan - Dresler, Pavel / Barum Czech Rally Zlín (CZE)

Kopecký, Jan - Dresler, Pavel / Barum Czech Rally Zlín (CZE) | foto: Jan Dušek, RallyZone.cz

Sdílejte článek

V letošním roce se organizátorům podařilo zajistit účast posádky továrního týmu Škoda Motorsport ve složení Jan Kopecký - Pavel Dresler. Domácí rallyeový mistři přivezou na stadion fanouškům ukázat i pohár, který získali do trvalého vlastnictví po loňském pátém triumfu na Barum Czech Rally Zlín. „Do Zlína se oba moc těšíme, protože vždy rádi podpoříme dobrou věc. Mě osobně sice hokej příliš k srdci nepřirostl, ale na fanouškovské úrovni samozřejmě podporuji nejen náš reprezentační tým, ale jako správný východočech i tým Pardubic v extralize. Každopádně se už teď oba moc těšíme na setkání s fanoušky, kteří jak jsem již několikrát při extraligovém zápase ve Zlíně zažil, dokáží vytvořit skvělou kulisu,“ věří v hlasitou podporu publika úřadující domácí šampion v rally Jan Kopecký. Diváci se mohou těšit na autogramiádu posádky, focení s pohárem a někteří šťastlivci i na osobní setkání s posádkou při připravovaných diváckých soutěžích v přestávkách utkání. V závěru utkání pak Jan Kopecký vylosuje výherce hlavní ceny v tombole, kterou je svezení v závodním voze při zážitkovém programu nadcházející Barum Czech Rally Zlín.

Pořadatele velmi těší zájem ze strany jezdců, ale i partnerů, kteří Rally Ice Tour podporují.

„V letošním roce díky většímu zájmu všech zainteresovaných můžeme rozdat zase o něco vyšší částku než v minulém roce, což nám samozřejmě dělá obrovskou radost. Zároveň nám to také dodává sílu a motivaci do příprav nadcházejícího jubilejního desátého ročníku. Musím tedy všem, kteří se na podpoře naší akce podílejí, alespoň tímto způsobem moc poděkovat,“ vzkázal na dálku hlavní organizátor akce Vladimír Barvík. Pořadatelé letos výtěžek z benefice rozdělí mezi tři zrakově postižené lyžaře, dvanáctiletou lyžařku Veroniku, která při tréninku utrpěla vážné zranění a zlínský klub MONOSKI, jenž handicapovaným lidem na Zlínsku zajišťuje adrenalinové zážitky. „Díky pochopení a vstřícnosti představitelů Autoklubu České republiky, podpoříme letos i úspěšně rehabilitujícího špičkového spolujezdce Petra Grosse. Jsme rádi, že Petrův zdravotní stav se zlepšuje a všichni doufáme, že se s ním budeme moci v brzké době potkat třeba i osobně,“  těší se organizátor a bývalý soutěžák Vladimír Barvík. „Přispět Petrovi na náročnou léčbu a rehabilitaci mohou ale i fanoušci přímo na stadionu. Silvestr Mikuláštík totiž vyhlásil dražbu o tři svezení na sedadle spolujezdce v jeho Škodě Octavia WRC na rychlostní zkoušce při GPD Rally Cupu. Dražba proběhne ve druhé a třetí třetině utkání a výtěžek bude také určen pro Petra Grosse,“ přiblížil další zajímavý program v rámci deváté Autotým Rally Ice Tour Barvík.

O tom, že doprovodný program akce bude bohatý, nemusí být pochyb. Jedním z nejlákavějších bodů programu bude stejně jako minulý rok rally trenažér Škoda 130 RS od společnosti Special Rally Simulator ze Zlína. „Pro nejmenší fandy bude jistě lákadlem představení zlínského ZedArt RC klubu, který každoročně předvádí divákům nádherné speciály rally ve zmenšeném měřítku. Na příznivce fotografování pak čeká v prostorách salonku s občerstvením výstava různorodých autorských fotografií Jana Duška a Mariana Chytky,“ doplnil další body lákavého diváckého programu spoluorganizátor Roman Konečný.

Přijďte tedy do Zlína v sobotu 18. února společně s jezdci rally podpořit dobrou věc. Vstup na akci je stejně jako v předchozích letech zdarma. K zakoupení bude u vstupu připraven tištěný slosovatelný program za symbolickou cenu 10,- Kč.

Již teď je ale pro zájemce připraven ke shlédnutí v sekci Aktuality zde: http://anvel.cz/wp-content/uploads/2017/02/PROGRAM_RIT_2017.pdf

Vytisknout

Diskuze: Kopecký s Dreslerem míří na Benefici Rally Ice Tour do Zlína ... výtěžek podpoří i Petra Grosse

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rentor RallyCup Bochoř

Rentor RallyCup v Přerově

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez letos otevře seriál sprintrally

Kohn, Filip

Švédská houpačka pro FilipaKohna a Toma Woodburna

Dohnal, René - Švec, Roman

Šampión ERT René Dohnal se vrací na české tratě

Rally Kopná (CZE)

Michal Kolář: „Do nové sezony s novým vozem.“

reklama

Doporučujeme

Ogier vyjmenovává konkurenty v boji o titul

Ogier: Neuville je mým nejvážnějším konkurentem v boji o titul

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud