7. ročník Rally Jeseníky za doprovodu nového generálního partnera

Tomáš Urban, 15. září 2013, 22:20 Google+

Novodobá historie Rally Jeseníky, jež se datuje od roku 2007, je již neodmyslitelně spojena s opavskou společností AZ pneu, která se v názvu soutěže nesla celých 6 ročníků po sobě.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
rally jeseníky

rally jeseníky | foto: Tomáš Urban, RallyZone.cz

Sdílejte článek

„Rád bych na tomto místě ještě jednou za celý organizační tým Rally Jeseníky vyjádřil obrovské díky panu Petruškovi a jeho společnosti AZ pneu. Pevně věřím, že si tyto dvě značky k sobě v budoucnu opět najdou cestu,“ uzavírá uplynulou spolupráci Tomáš Kunc, zástupce ředitele soutěže.

Letošní již sedmý ročník, který je na programu této královské disciplíny automobilového sportu 21. září, se uskuteční za doprovodu nového generálního partnera, podle kterého nese název Radio Hey Rally Jeseníky 2013.

„Je mým velkým potěšením představit vám nového generálního partnera Rally Jeseníky, kterým je první sportovní radio v Čechách a na Moravě – Radio Hey,“ oznamuje čerstvě uzavřenou spolupráci Dušan Pospíšil, předseda organizačního výboru a ředitel soutěže. „Rychlá kola a rocková muzika k sobě patří stejně jako automobilové závody k městu Šternberk, jsem proto velmi rád, že se po šestileté spolupráci s AZ pneu vydáváme do nové etapy po boku takového partnera, jakým je Radio Hey,“ dodává.

Start prvních vozidel ze šternberského náměstí je naplánován na 8. hodinu ranní, do stejně umístěného cíle by pak měla první posádka dorazit přibližně v 15:40. Podrobný časový harmonogram a trasy rychlostních zkoušek jsou k nalezení na webových stránkách závodu www.rally-jeseniky.cz.

Diskuze: 7. ročník Rally Jeseníky za doprovodu nového generálního partnera

Přidejte svůj názor