JT rally team na Kopné bez WRC

Miroslav Vebr, 12. května 2010, 13:27 Google+

Do startu třetího letošního sprintu Impromat Rallysprint Kopná zbývá už jen pár dnů. Z tábora JT Říha group rally teamu přichází zpráva, která zklame nejednoho fanouška automobilových soutěží. Jaromír Tomaštík musí start s Imprezou WRC zrušit.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Tomaštík, Jaromír

Tomaštík, Jaromír | foto: Vebr, Miroslav

Sdílejte článek

Do Vizovic, které se stanou od pátku centrem letošní Kopné, se pečlivě chystá i největší vsetínský rally tým. Původně avizoval kompletní sestavu posílenou o Jaromíra Tomaštíka. Nyní už ovšem víme, že start šéfa týmu se musí zrušit. „Můj start na rallysprintu Kopná se bohužel odkládá. Bratři Kordové totiž nestihnou včas připravit auto. Jsem velmi zklamaný. Velice moc jsem se na Kopnou těšil a nyní to mrzí nejen mě, ale i mé sponzory a přátele,“ vysvětlil svou neúčast a popsal své pocity Jaromír Tomaštík. Pro upřesnění jenom připomínám, že Jaromír Tomaštík měl startovat ve Vizovicích společně s Robertem Baranem.

Pro příznivce vsetínského jezdce a fanoušky nebeského souhvězdí ve znaku vozu má Tomaštík ovšem i jednu povzbuzující zprávu. „S bratry Kordovými jsem předběžně domluvený na více startech. Věřím, že i přes tuto situaci najdeme společnou dohodu a objevíme se na tratích rychlostních zkoušek na některých příštích sprintových závodech,“ uvedl Jaromír Tomaštík.

„Je nám to nevýslovně líto, ale účast v závodě jsme museli na poslední chvíli odvolat. Impromat Rallysprint Kopná měl být naší první letošní spoluprácí s Jaromírem Tomaštíkem, ale na Miskolc Rally v Maďarsku utrpělo naše auto po nehodě mnoho šrámů a bohužel stále čekáme na dodání některých dílů. Pracovali jsme tvrdě, abychom auto na start ve Vizovicích stihli perfektně připravit, ale vzhledem k absenci součástek se nám to nepodařilo dotáhnout do zdárného konce. Nevím, co na to říct. Nyní budeme společně hledat cesty, jak panu Tomaštíkovi vyrovnat tuto nepříjemnou ztrátu," řekl majitel týmu Erik Korda.

Vytisknout

Diskuze: JT rally team na Kopné bez WRC

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

Březík, Adam - Krajča, Ondřej

Samohýl Škoda Team přezbrojil na Škodu Fabia RS Rally2

Rallysprint Halenkovice (CZE)

Rallysprint Halenkovice

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez láká téměř stovku posádek

Rentor RallyCup Bochoř

Rentor RallyCup v Přerově

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

reklama

Doporučujeme

rally kopná

K favoritům Kopné se řadí Kresta, Tarabus a Štěpánek

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud