Oficiální program barumky přišel do prodeje!

Roman Ordelt, 23. srpna 2010, 08:28 Google+

Od úterý 17. srpna 2010 je k dostání na vybraných místech a čerpacích stanicích ve Zlínském kraji oficiální program Barum Czech Rally Zlín. Svým rozsahem a obsahem se jedná o ojedinělou publikaci čítající celkem 180 stran! Zájemci v něm naleznou česky i anglicky psané informace o letošním jubilejním čtyřicátém ročníku, který je opět zařazen do FIA Mistrovství Evropy v rally (ERC), seriálu Intercontinental Rally Challenge (IRC) a Mediasport Mezinárodního mistrovství České republiky v rally 2010 (MMCR).

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
barum rally zlín

barum rally zlín | foto: Archiv RallyZone.cz

Sdílejte článek

V programu barumky si můžete přečíst profily předních jezdců jako jsou Juho Hänninen – Létající Fin s okřídleným šípem, Jan Kopecký – Konečně pojedeme doma, Freddy Loix – Favorit fast Freddy nebo velký profil vedoucího jezdce českého šampionátu Pavla Valouška – Jablko nepadá daleko od stromu. Pozornosti čtenářů by určitě neměla ujít důkladná analýza letošního seriálu Intercontinental Rally Challenge (IRC) s názvem Škoda se veze na vítězné vlně, detailní představení pětice značek kategorie Super 2000 v IRC pod názvem Rekordní startovní pole, obsáhlý článek o úspěšném tažení českého továrního týmu Škoda Motorsport či představení největších favoritů. Podstatný prostor je věnován FIA Mistrovství Evropy jezdců v rally (ERC) v článku pod názvem Italsko – polskému souboji dominuje Luca Rossetti  a článek k Mediasport Mezinárodnímu mistrovství České republiky v rally 2010 (MMCR) s názvem Trio pilotů kraluje jednomu z nejkvalitnějších šampionátů.

Nechybí ani ohlédnutí za loňským ročníkem Barum Czech Rally Zlín pod názvem Velké vítězství ve Zlíně slavil Jan Kopecký a Škoda Motorspot nebo informace o Star rally, hvězdné exhibiční rally historiků či značkovém poháru Clio R3 European Trophy aneb Rychlí „dvoukolkáři“ míří do Zlína. Nechybí ani materiál věnující se Romanu Krestovi, který pojede na barumce na voze Škoda Fabia Super 2000 nebo přechodná sezona zádveřického jezdce Antonína Tlusťáka. V obsáhlém materiálu je čtenářům představena devětatřicetiletá historie barumky. Zlínská rally se jede v letošním roce po čtyřicáté, velký prostor je věnován v programu úspěšné historii barumky. V dosavadní historii pouze čtyři jezdci vyhráli ve Zlíně třikrát, a to Vladimír Hubáček, John Haugland z Norska, Enrico Bertone z Itálie a Roman Kresta. Historii barumky si fandové přečtou v článku pod názvem Čtyři desítky úspěšné historie barumky. Auto klub Barum Zlín v AČR vydá během měsíce listopadu sto stránkovou knihu o zlínské soutěži, která bude obsahovat širokou historii a vývoj zlínské rally od prvních ročníků až do letošního jubilejního čtyřicátého ročníku. Část jedné kapitoly z připravované knihy čtěte pod názvem Když vítězily stotřicítky.

Důležitou součástí programu jsou informace pro fanoušky. Týkají se především bezpečnostních zón pro diváky a pravidel bezpečnosti při sledování rally. Uvnitř programu mohou čtenáři nalézt kompletní mapy tratě Barum Czech Rally Zlín, mapy jednotlivých rychlostních zkoušek s podrobným popisem a s upozorněním na atraktivní divácká místa včetně snímků všech diváckých míst. Samozřejmě nechybí ani podrobný časový harmonogram rally. Obsah programu Barum Czech Rally Zlín zpestřují zajímavé fotografie. Fanoušci motoristického sportu se mohou těšit i na velké množství kvalitních snímků z podniků evropského šampionátu, seriálu IRC nebo domácího mistrovství. Nechybí ani portréty šedesáti jezdců, které mohou příznivci soutěžního sportu využít při autogramiádě, která proběhne ve čtvrtečním večeru v rámci technické přejímky ve zlínské sportovní hale Euronics. Stejně jako v minulosti proběhne během Barum Czech Rally Zlín tradiční divácká fotosoutěž.

Oficiální program Barum Czech Rally Zlín vydává společnost Rallye Zlín s.r.o. ve spolupráci s Agenturou ZLIN PRESS production, prodejní cena je stanovena na 70 Kč. Přesný seznam prodejních míst programu naleznete na internetové stránce www.CzechRally.com. Součástí programu je i seznam přihlášených posádek, kde figuruje celkem 130 soutěžících z 26 států! Do České republiky se sjede kvalitní startovní pole s rekordním počtem 28 vozů kategorie Super 2000! Program barumky lze zakoupit i v průběhu samotné soutěže například v informačním středisku soutěže, které najdete ve 3. etáži budovy 21, Baťově mrakodrapu nebo na všech prodejních místech.

 
Ve Zlíně 22. srpna 2010                                                   Roman ORDELT
                                                                                             tiskový mluvčí
                                                                                BARUM CZECH RALLY ZLÍN

Vytisknout

Diskuze: Oficiální program barumky přišel do prodeje!

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

Březík, Adam - Krajča, Ondřej

Samohýl Škoda Team přezbrojil na Škodu Fabia RS Rally2

Rallysprint Halenkovice (CZE)

Rallysprint Halenkovice

reklama

Doporučujeme

barum rally zlín

Ve Zlíně proběhne beseda s fotografem Petrem Luskem

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

  2. Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud