MOTORMIX 2011: Praha, trucky, vrchaři

Pavel Jelínek, 12. ledna 2011, 21:41 Google+

V prvním letošním Motormixu je k vidění tradičně řada reportáží z různých disciplín. Odkaz na stažení aktuálního dílu pořadu již je na internetu na známé adrese www.tvmotormix.cz.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
sládek, zdeněk

sládek, zdeněk | foto: www.offroadsport.cz

Sdílejte článek

"V pořadu se vracíme k nečekaně sněhové tečce za sezónou, kterou v Česku udělal tradičně šestnáctý Pražský rallyesprint. Zmíníme také, že v letošním evropském šampionátu trucků chce stáj MKR do svého třetího vozu nasadit českého jezdce a že se pečlivě na sezónu chystá také stáj Buggyra. S příchodem nového roku odstartoval Dakar 2011, o kterém se rovněž zmíníme. Další novinkou ze světa okruhů pak je, že Octavia cup se letos pojede společně se zcela novým Renault Clio Cupem. Dále jsme připravili také několik rozhovorů s českými vrchaři, včetně Davida Komárka, který do nové sezóny vyrazí se zcela novým vozem – prototypem Norma M20 F s třílitrovým motorem. Věnujeme se také startu Tomáše Tomečka, který se svoji Tatrou vyrazil letos namísto na Dakar na Africa Eco Race, kterou mimochodem v kategori kamionů i vyhrál. Motormix pak zakončujeme pozvánkou na brněnský freestylový závod do Brna, kam by měl již začátkem února přijet skákat i čerstvý mistr světa - Ostravák Libor Podmol, i informací o tom, že evropský trucktrial se letos pojede také u nás. Diváci si pak mohou i  zasoutěžit o pěkný nástěnný kalendář partnerského týmu CP motorsport.,“ vypočítává obsah tohoto dílu šéfredaktor Pavel Jelínek.

 A připomeňme ještě obsah předchozího dílu, který zůstává ještě dva týdny do další premiéry ke stažení na internetu: „V posledním loňském pořadu se vracíme k tečce za vrchařskou sezónou LMBT, kterou bylo tradičně netradiční klání na autodromu ve Vysokém Mýtě i k ostravskému dvojzávodu MS halovém freestyle, který vyhrál náš Libor Podmol, čerstvý mistr světa! Obrovský úspěch si vyzávodil také Antonín Tlusťák, který se stal vícemistrem Evropy v rallye, což je historický úspěch i z hlediska českého  motorsportu! Vracíme se také k tradičnímu Setkání mistrů v Sosnové a přinášíme i novinku, že závodní trucky se premiérově objeví na soutěžích cross coutry rallye ve střední Evropě, tedy na dohled.Letos vyloženě sněhová byla Mikuláš rallye Slušovice,  přičemž před závěrem se pak ještě podruhé vracíme na podzimní Rallye Legend v San Marinu, tentokrát s důrazem na čtyři české posádky,“ připomíná Pavel Jelínek.

MotorMIX je vysílán v lokálních televizních sítích, jako je KTV Hustopeče, východočeská TV OIK, KTV v Jeseníku, Fonka TV v Příbrami, či na kabelovkách v některých městech na severu Čech. Nově se nyní vysílá v části Kuřimi.

Další informace k pořadu pak najdete na doméně: www.tvmotormix.cz , kde je zároveň pořad k vidění, či stažení do počítače. Na internetu jsou k  dispozici vždy dva poslední nejaktuálnější díly. Kliknutím na obrazovku se pak obraz může zvětšit přes celý monitor počítače !! Pořad je možné si případně i velmi snadno a během pouze několika minut uložit do počítače a pak pustit bez cukání, případně s možností  posunování atd.

Vytisknout

Diskuze: MOTORMIX 2011: Praha, trucky, vrchaři

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

Březík, Adam - Krajča, Ondřej

Samohýl Škoda Team přezbrojil na Škodu Fabia RS Rally2

Rallysprint Halenkovice (CZE)

Rallysprint Halenkovice

reklama

Doporučujeme

Ostberg, Mads - Andersson, Jonas

Ostberg v roce 2011 pro Stobart

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

  2. Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud