V Hustopečích více než osmdesát posádek

Tomáš Urban, 13. června 2012, 15:13 Google+

AGROTEC PETRONAS Syntium rally Hustopeče (22. – 23. června 2012) přivítá v rámci Mediasport MMČR 2012 a Poháru ČR více než osmdesát posádek

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Loga

Loga | foto: Archiv RallyZone.cz

Sdílejte článek

Z aktualizovaného seznamu přihlášených posádek vyplývá, že na jižní Moravu míří třináct jezdců z první patnáctky průběžné klasifikace MMČR. Už byla řeč, že nechybí nikdo z vedoucí trojice Jan Kopecký, Roman Kresta a Václav Pech. Přihlášku podle očekávání podala i posádka Jaromír Tarabus – Dan Trunkát. Počet vozů specifikace Super 2000 se tím ustálil na počtu sedm.

Hustopeče budou hostit i nejméně tři zahraniční jezdce. Ital Elwis Chentre a Nor Petter Kristiansen budou bojovat v rámci Škoda Fabia R2 Cupu, třetím bude Maďar Kornél Lukács s Citroënem C2 R2 Max.

Výčet dalších zajímavých jmen můžeme odstartovat Západočechem Janem Šlehoferem. Po jeho boku je uveden spolujezdec Jiří Máša, soutěžním nářadím je rovněž Škoda Fabia R2. Pořadatelé obdrželi přihlášku i z Litvínova od Václava Arazima, a tak doufejme, že se jeho lancer na jihomoravských tratích objeví. Kromě Martina Semeráda se diváci mohou těšit i na jeho tátu Josefa, netradičně se slovenským navigátorem Radovanem Moznerem.

Hondu Civic Vti plánuje na Agrotec rally provětrat hokejista Martin Špaňhel, na téměř domácích tratích nebude chybět ani brněnská navigátorka Petra Řiháková. Ta usedne do dalšího civiku vedle svého strýce Pavla Řiháka.

Sestava Poháru ČR zatím čítá více než dvacítku soutěžních vozů, s potenciálními favority Jiřím Hendrichem, Jiřím Šmídem, Petrem Šimurdou a Miloslavem Jirsou.

Více informací k AGROTEC rally Hustopeče k soutěži hledejte na oficiálních stránkách www.agrotecautoklub.cz, případně na AGROTEC Rally Hustopeče v sociální síti facebook.com.

Vytisknout

Diskuze: V Hustopečích více než osmdesát posádek

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

Březík, Adam - Krajča, Ondřej

Samohýl Škoda Team přezbrojil na Škodu Fabia RS Rally2

Rallysprint Halenkovice (CZE)

Rallysprint Halenkovice

reklama

Doporučujeme

Rally Monte Carlo

Richards: Sponzora nemám, protože mu nemám co říct

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

  2. Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud