Václav Pech jun. bude startovat na Barum rallye

Petr Eliáš, 22. srpna 2011, 21:06 Google+

Již tento pátek odstartuje nejslavnější česká soutěž Barum rallye s centrem ve Zlíně, která je také zařazena do Mistrovství Evropy a šampionátu IRC. Startovní listina je plná zvučných jmen světové a evropské rallye scény, nebude chybět ani tovární team Škoda a samozřejmě kompletní česká špička.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
rally pačejov

rally pačejov | foto: Josef Vyšata, RallyZone.cz

Sdílejte článek

Se svým Mitsubishi je připravena i posádka EuroOil teamu Václav Pech jun. – Petr Uhel, kteří mají jediný cíl, získat co nejvíce bodů a pokusit se propracovat na medailové pozice v mezinárodním mistrovství ČR.

„Na autě jsme hodně pracovali, po přestavění  do specifikace R4, se kterou doposud neměl nikdo na světě žádnou zkušenost a dokonce ani firma Rallyart, která tento kit vyrábí. Za to jsme na Rallye Bohemia zaplatili hořkým odstoupením. Museli jsme proto vyzkoušet v praxi spoustu variant nastavení,       jak na suchu, tak na mokru a zjistit nové výhody celé přestavby a to vše vyzkoušet na Rallyesprintu Pačejov. Teď už jsem s vozem spokojen a funguje podle mých představ,“ říká Václav Pech jun. a dodává „Barum rallye je se svojí obtížností   a atmosférou jedinečnou soutěží. Především pak  úvodní superspeciální rychlostka v nočních ulicích Zlína, kde je celá trať obležena desetitisíci skandujících lidí.      Pro jezdce je to nezapomenutelný zážitek.“

Barum rallye odstartuje v pátek 26.08. v 17,00 hodin slavnostním startem na zlínském náměstí a posádky čeká během tří dnů celkem  620 km. První vůz projede cílovou rampou v neděli 28.08. v 15 hodin v tradičně pod velkým kinem.

 

Vytisknout

Diskuze: Václav Pech jun. bude startovat na Barum rallye

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rentor RallyCup Bochoř

Rentor RallyCup v Přerově

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez letos otevře seriál sprintrally

Kohn, Filip

Švédská houpačka pro FilipaKohna a Toma Woodburna

Dohnal, René - Švec, Roman

Šampión ERT René Dohnal se vrací na české tratě

Rally Kopná (CZE)

Michal Kolář: „Do nové sezony s novým vozem.“

reklama

Doporučujeme

Prokop, Martin

Šance na vítězství zapadlé pod vinnou révou

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud