Peugeot Delimax Total Team startuje do sezony 2012

Tomáš Urban, 22. prosince 2011, 23:26 Google+

Pilot Pavel Valoušek, navigátor Zdeněk Hrůza, speciál Peugeot 207 S2000 Evolution a válečné zbarvení francouzské automobilky a české potravinářské společnosti.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Valoušek, Pavel - Hrůza, Zdeněk

Valoušek, Pavel - Hrůza, Zdeněk | foto: Joel Martin, RallyZone.cz

Sdílejte článek

To všechno dohromady tvoří pokračování projektu Peugeot Delimax Total Team. Svou druhou sezonu na české rallye scéně tým odstartuje na úvodním podniku domácího šampionátu, na lednové Jänner-Rally v  Rakousku.

Jedna z posledních tajenek české rallye je rozluštěna. Co to znamená? To, že ani v roce 2012 nebude na vybraných soutěžích osmidílného Mediasport MMČR chybět špičkový speciál Peugeot 207 S2000 Evolution s posádkou Pavel Valoušek – Zdeněk Hrůza. Vedle toho tým plánuje i dva zahraniční starty. O které české a které zahraniční soutěže se jedná, bude zveřejněno během sezony.

 

Jedno je ale jisté, na úvodní soutěži českého šampionátu, lednové Jänner-Rally v Rakousku (5. – 7. 1. 2012), tato tradiční posádka chybět nebude. Jejich Peugeot 207 S2000, tentokrát se startovním číslem 7, doplní na této divácky atraktivní a konkurencí silně zastoupené rallye další tři vozy Peugeot specifikace S2000, které budou pilotované italskými posádkami.

„Před několika dny proběhla v Praze, v sídle společnosti Peugeot Česká republika, poslední jednání, díky kterým mohu všem našim fanouškům s radostí oznámit, že v sezoně 2012 pokračujeme se Zdeňkem v týmu Peugeot Delimax Total a s vozem Peugeot 207 S2000. Jsem rád, že můj dlouholetý partner, společnost Delimax, našel společnou řeč s lidmi z českého zastoupení značky Peugeot a navazujeme tak na naši dosavadní spolupráci. Kromě upraveného závodního programu v kalendáři 2012 se toho příliš nemění. Už teď mohu prozradit, že v průběhu první poloviny sezony přezbrojíme na nejnovější generaci Peugeotu 207 S2000 Evolution, který má vylepšený podvozek a motor, a jehož vývoj se v těch dnech dokončuje v dílnách Peugeot Sport ve Francii. O přípravu našeho vozu se bude stejně jako v sezoně 2011 starat belgická stáj Kronos. Moc se za volant dvěstěsedmičky těšíme!“ komentuje „staronovou“ týmovou sestavu Pavel Valoušek, kterého samozřejmě bude i sezoně 2012 navigovat Zdeněk Hrůza.

Program posádky bude vyplňovat také testování nového vozu a samozřejmě i veškeré aktivity spojené s propagací týmů a jeho partnerů. V sezoně 2012 tak bude posádka a vůz týmu Peugeot Delimax Total k vidění na vybraných automobilových výstavách nebo na roadshow u jednotlivých koncesionářů značky Peugeot. S veřejností bude Peugeot Delimax Total Team nadále komunikovat prostřednictvím tiskových zpráv, profilu na sociální síti Facebook a kanálu na videoserveru Youtube.

Vytisknout

Diskuze: Peugeot Delimax Total Team startuje do sezony 2012

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

Březík, Adam - Krajča, Ondřej

Samohýl Škoda Team přezbrojil na Škodu Fabia RS Rally2

Rallysprint Halenkovice (CZE)

Rallysprint Halenkovice

reklama

Doporučujeme

barum rally zlín

PR oddělení IRC si zadělalo na pěkné faux pais

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

  2. Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud