Robert Kořístka v Brodě se Subaru

Miroslav Vebr, 1. listopadu 2012, 21:13 Google+

Letošní mistr dvoukolek a třídy 5 z rallysprintů Robert Kořístka se zapsal příznivcům rally do podvědomí ve spojení s Suzuki Ignis S1600. V Uherském Brodě usedne šestadvacetiletý jezdec do zcela jiného vozu a na jinou stranu, než je zvyklý.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
rally valašská

rally valašská | foto: Pustějovský, Radim

Sdílejte článek

Karlovický Robert Kořístka si zřejmě řekl, že v naší republice je nedostatek kvalitních navigátorů. Proto čerstvý mistr dvoukolek a třídy 5 z sprintů, usedne na horké sedadlo spolujezdce. V žádném případě nejde o opožděný aprílový žertík, ale krutou realitu. Premiéru si „Karel“ odbude při RallyShow Uherský Brod, která startuje v sobotu 10.listopadu 2012. Ten, kdo uslyší Kořístkův hlas v interkomu bude poloviční šílenec Zdeněk Zdráhala :-). Každý si jistě spočítá, co vzejde z toho, když se dají dohromady dva pološílenci :-). „Se Zdeňou jsme se tak dlouho hecovali, až padl návrh, abych s ním odjel nějaký volný podnik. A právě v Uherském Brodě k tomu bude ideální příležitost. Je pravdou, že nejraději držím volant v rukou, ale věřím, že se bát nebudu. Počítám s tím, že Zdráhala mne nebude v autě nijak šetřit. Určitě to však bude v klidu a spíše to budu já, kdo bude hecovat k rychlejší jízdě. Hlavně se chceme v Brodě bavit,“ prozradil k blížícímu startu Robert „Karel“ Kořístka.

Věříme, že Robertovi půjde počítání minut dobře a posádka nechytí penalizaci za pozdní nebo brzké příjezdy do časových kontrol. Obavy jsou spíše z toho, aby si Kořístka podvědomě neusedl za volant Subaru. V tom má Zdeněk Zdráhala jasno. „Pro jistotu usednu rychle do auta já, abych Karla předběhl :-). Věřím, že si užijeme v sobotu spoustu zábavy. Určitě nepojedeme na čas. Karel chce mít nadrobené v gatích, proto jede se mnou. Všechno to vyplynulo z hecu. Prý chce vidět, jak funguje auto. Je fakt, že je pro mne Markéta bez nadsázky nenahraditelná a mohl jsem se na ni spolehnout. Pevně však věřím, že Karel ví, která je pravá a levá zatáčka, a že se nezakoktá. Bát se v autě určitě nebude, ale bude tam sedět, jako buřt a na přejezdech připalovat jednu tyč za druhou,“ slibuje adrenalinový zážitek svému kamarádovi Zdeněk Zdráhala.

Tímto žádáme posádky startující v sobotu v Uherském Brodě, aby zbytečně nezastavovaly u dvojice Zdeněk Zdráhala – Robert „Karel“ Kořístka, neboť dým vycházející z auta není od ohně, nýbrž od cigaret zapálených spolujezdcem - novicem. Valašská posádka zve všechny přátelé a kamarády, aby je přišla povzbudit do Uherského Brodu.

Vytisknout

Diskuze: Robert Kořístka v Brodě se Subaru

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

Březík, Adam - Krajča, Ondřej

Samohýl Škoda Team přezbrojil na Škodu Fabia RS Rally2

Rallysprint Halenkovice (CZE)

Rallysprint Halenkovice

reklama

Doporučujeme

rally valašská

Ukončení projektu Peugeot Delimax Total Team

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud