Tomáš Blažek daruje v Brodu zážitky

Miroslav Vebr, 7. listopadu 2012, 21:56 Google+

Zužitkovat nové zkušenosti, pobavit se, ale také udělat radost jiným. To vše plánuje splnit na RallyShow Uherský Brod zlínský jezdec Tomáš Blažek. Vedle klasických, soutěžáckých povinností totiž Tommy Paci myslí i na děti z dětských domovů.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
blažek, tomáš

blažek, tomáš | foto: Tomáš Urban, RallyZone.cz

Sdílejte článek

V Uherském Brodě nastoupí Tomáš Blažek ve své známější roli, tedy za volantem Škody Fabia. Při závěrečném sprintu sezony devětadvacetiletý jezdec usedl na místo spolujezdce a na valašských erzetách četl noty Robertu Čonkovi. Nová zkušenost přinesla Tomášovi nejen zajímavé postřehy, ale taky mu nabídla pohled na soutěž z pozice mitfáry. „S Robertem jsme si závod pěkně užili. Díky této příležitosti mohu vnést do mého rozpisu některé detaily, které by mne měly posunout výš. V okolí Uherského Brodu bude první příležitost vyzkoušet si některé novinky,“ uvedl Tomáš Blažek.

Na RallyShow vyrazí Tomáš se svým spolujezdcem Mirkem Prachařem. Společně si chtějí tuto soutěž hlavně užít. Před startem soutěže ovšem posádka bude plnit tajná přání některých kluků. „Jelikož mi nejsou lhostejné osudy dětí, rozhodl jsem se, že několik životem zklamaných dětí bude rádo vzpomínat na RallyShow Uherský Brod 2012. Oslovili jsme tři dětské domovy, které vypraví do centra soutěže třicet dětí. Speciálně pro ně budeme před startem připraveni s Mirkem a naším autem na náměstí v Uherském Brodě. Děti budou moct usednout za volant a vyzkoušet si roli malých závodníků. Věřím, že tímto jim uděláme velkou radost. A jako památku na celou akci dostanou děti podpisové karty s podpisy. Tady bych chtěl poděkovat hlavnímu pořadateli RallyShow Uherský Brod panu Bujáčkovi a mediálnímu partneru akce Rádiu Kiss, kteří nám v mnoha detailech vyšli vstříc a sami nabídli pomocnou ruku. Pro děti mimo jiné zajistí teplý nápoj a dobrý oběd. Udělat něco pro děti, které si nemohou běžně dovolit být na rally, to je naším hlavním mottem. Chceme jim přiblížit atmosféru i zákulisí soutěží. Navštívit naší posádku můžou samozřejmě všichni, kdo budou mít zájem.“ přiblížil akci, kdy se darují zážitky Tomáš Blažek. Posezením v závodním autě a zvídavými otázkami na adresu posádky celá akce pro děti nekončí. Děti si prohlédnou slavnostní start a poté se přesunou do Rally Arény, kde budou sledovat na velkoplošné obrazovce celou městskou erzetu. Kromě velkoplošné obrazovky a výkony jednotlivých posádek, uvidí diváci v Rally Aréně také finalistku Hlasu Československa Kristýnu Daňhelovou, která zde bude mít koncert od 15:30 hodin.

„Tímto bych chtěl pozvat všechny naše fanoušky, ale také všechny příznivce automobilových soutěží do Uherského Brodu. Soutěž startuje v sobotu 10. listopadu 2012 v 13 hodin,“ uvedl Tomáš Blažek, jenž poveze na dveřích Škody Fabia startovní číslo 54.  

Vytisknout

Diskuze: Tomáš Blažek daruje v Brodu zážitky

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rentor RallyCup Bochoř

Rentor RallyCup v Přerově

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez letos otevře seriál sprintrally

Kohn, Filip

Švédská houpačka pro FilipaKohna a Toma Woodburna

Dohnal, René - Švec, Roman

Šampión ERT René Dohnal se vrací na české tratě

Rally Kopná (CZE)

Michal Kolář: „Do nové sezony s novým vozem.“

reklama

Doporučujeme

rujbr, patrik

Rujbr s Nesvadbou: Svezení na šotolině je obrovský zážitek

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud