VI. Beseda se závodníky rally již nastávající sobotu!

Aleš Holakovský, 5. března 2013, 14:05 Google+

AK Rallysport Brno o.s., Rally Klub Paseky o.s. a Sokol Želechovice Vás zvou na 6. ročník Besedy s jezdci a spolujezdci rally! Akce se koná v sobotu 9. 3. 2013 od 17 hodin v sokolovně v Želechovicích nad Dřevnicí u Zlína (GPS: 49°13'1.535"N, 17°44'57.103"E, ulice 4. května).

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
rally šumava

rally šumava | foto: www.rallyzone.cz | Turovský, Roman

Sdílejte článek

Pořadatelé se každý rok se pořadatelé snaží o částečnou obměnu jezdců oproti předchozímu ročníku, stejně tak tomu bude i letos. Svoji účast zatím potvrdili následující hosté: Úřadující rallysprintový šampion Tomáš Kostka, Jaroslav Orsák, Jan Černý, Antonín Tlusťák, Jan Sýkora, Jan Šlehofer, Martina Škardová, Martin Hudec, Václav Dunovský, Jaromír Tomaštík. Poprvé a velmi rádi na besedě přivítáme člena továrního týmu Škoda, Agroteamu Slušovice, účastníka mistrovství světa a několikanásobného mistra republiky 70.-90. let Václava Blahnu. Chybět nebude ani „rallyový vypravěč“ Michal Sum. Novináře bude zastupovat Vladimír Dolejš a pořadatele Miloslav Regner. Účast několika hostů je ještě v jednání a některé další jezdce či spolujezdce budete moci jistě zahlédnout či oslovit také v publiku.

„Beseda bude mít osvědčený základní formát jako v minulých letech. Fanoušci se tedy mohou těšit především na vlastní besedu se závodníky, kdy se každý může zeptat jezdců na cokoliv, co jej zajímá. Pak následuje autogramiáda, soutěžní jízdy vylosovaných posádek fanoušků a závodníků na rally-trenažeru a tombola o ceny s rallyovou tématikou. Po oficiální části večera tradičně následuje volná zábava až do pozdních nočních hodin. Plánuje se i novinka, že dosavadního moderátora všech ročníku Aleše Holakovského doplní ještě náš přední odborník na rally, redaktor Jan Vaškovič,“ říká hlavní organizátor Jaroslav Krajča z Rally klubu Paseky.

Ve spolupráci s tvůrcem videí z automobilových závodů Michalem „Nedbisem“ Nedbalem jsme pro fanoušky tentokrát připravili obsáhlejší videosestřih toho nejzajímavějšího, co zaznělo na loňském jubilejním V. ročníku besedy. Jsou zde zaznamenána nadčasová témata a zážitky z rallyové historie od první poloviny 70. let až do současnosti, na které zavzpomínali spolujezdecká legenda Ing. Jiří Motal, televizní redaktor Vladimír Dolejš, Michal Sum či Jaroslav Jugas. Dále budeme moci slyšet Petra Starého, Tomáše Kostku, Karla Vajíka, Martina Hudce, Jana Sýkoru, Martinou Škardovou, Miloše Regnera a další. Toto DVD bude možné zakoupit na letošní rally-besedě.

Vstupné na besedu je dobrovolné.

Vytisknout

Diskuze: VI. Beseda se závodníky rally již nastávající sobotu!

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

Březík, Adam - Krajča, Ondřej

Samohýl Škoda Team přezbrojil na Škodu Fabia RS Rally2

Rallysprint Halenkovice (CZE)

Rallysprint Halenkovice

reklama

Doporučujeme

Ford

Malcolm Wilson: Kubica je velmi, velmi rychlý pilot

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

  2. Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud