Na Rally Bohemia půjdete zdarma, vstupné zaplatíte jen v Sosnové

Petr Eliáš, 9. července 2013, 11:01 Google+

Na 40. Rally Bohemia, která odstartuje již tento pátek, se neplatí vstupné. Výjimku představuje divácká Paralell Autodrom Show v Sosnové.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
rally bohemia

rally bohemia | foto: www.rallyzone.cz | Turovský, Roman

Sdílejte článek

Slavnostní start 40. Rally Bohemia je naplánován na pátek 12. července 2013 v Mladé Boleslavi a na diváky a účastníky této slavné soutěže čeká celkem 18 rychlostních zkoušek na Mladoboleslavsku, Jablonecku a Turnovsku. Na běžných rychlostních zkouškách ve volné krajině nebude nikde od diváků vybíráno vstupné ani poplatky za parkování. Při parkování žádáme diváky o ohleduplný přístup k soukromému vlastnictví a zachování průjezdu pro vozidla záchranných složek. Vstup do servisní zóny v Mladé Boleslavi v ulici Václava Klementa a na rychlostní zkoušky 40. Rally Bohemia je tedy zdarma!

Do peněženky budou muset diváci při 40. Rally Bohemia sáhnout jen jednou a ne nijak hluboko. Zpoplatněn je vstup na diváckou superspeciálku na autodromu v Sosnové u České Lípy s názvem Paralell Autodrom Show. Ta se uskuteční na závěr první etapy rally v sobotu od 18:00. Diváci uvidí celou trať z tribun včetně umělých skoků a šotolinové části. Motory závodních vozů a vůně spálených pneumatik zde ale budou moci fanoušci rychlých kol nasávat celou sobotu, kdy se v Sosnové odehrává jeden ze závodů Czech Drift Series, tedy soutěž driftařů. Ti Autodrom Sosnová obsadí po celý víkend.

Vstupné na Paralell Autodrom Show je možné zakoupit v pokladnách přímo na autodromu, případně lze provést objednávku na obchod@autodrom.cz . Ceny vstupného jsou následující: Tribuna C 200,- Kč, Tribuna D,G150,- Kč, Stání100,- Kč.

Další informace o 40. Rally Bohemia najdete na stránkách www.rallybohemia.cz. Sledujte také oficiální Facebook profil na www.facebook.com/rallybohemia.

Vytisknout

Diskuze: Na Rally Bohemia půjdete zdarma, vstupné zaplatíte jen v Sosnové

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rentor RallyCup Bochoř

Rentor RallyCup v Přerově

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez letos otevře seriál sprintrally

Kohn, Filip

Švédská houpačka pro FilipaKohna a Toma Woodburna

Dohnal, René - Švec, Roman

Šampión ERT René Dohnal se vrací na české tratě

Rally Kopná (CZE)

Michal Kolář: „Do nové sezony s novým vozem.“

reklama

Doporučujeme

rally bohemia

Kdo startuje na Rally Bohemia?

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud