Posádky Barum Czech Rally Zlín, zapojte se do testování!

Tomáš Urban, 19. srpna 2014, 21:26 Google+

Příležitost pro posádky účastnící se 44. ročníku Barum Czech Rally Zlín zapojit se do testování bloku pro spolujezdce!

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

Testování závodní techniky před soutěžemi, případně přímo na soutěžích je v rallyovém světě běžnou praxí. Stačí si připomenout nedávnou EPLcond Rally Agropa Pačejov, na jejímž startu se objevilo mnoho posádek s jediným cílem, otestovat sebe i své soutěžní vozy před nadcházejícím vrcholem české soutěžácké sezony, 44. Barum Czech Rally Zlín. Právě dlouhodobě nejvýznamnější česká soutěž, zařazená i v letošním roce do prestižního seriálu mistrovství Evropy, se sama stane dějištěm ojedinělého testování, do kterého se může přihlásit každá ze startujících posádek.

Více již k pozadí a účelu testování prozrazuje jeho iniciátor, spolujezdec Jiří Švec: „Mnoho let jsem pro psaní rozpisu používal běžné bloky z papírnictví, které však postupem času přestaly odpovídat mým potřebám. To mě přivedlo k myšlence vytvořit vlastní blok, který by reflektoval požadavky a specifické potřeby spolujezdců. Chtěl jsem se přitom pokusit navrhnout takovou podobu bloku, která by nevyhovovala pouze mně, ale dokázala zaujmout i další spolujezdce. Začal jsem proto se zjišťováním jejich zvyklostí a potřeb a na základě shromážděných poznatků navrhnul základní koncept bloku, který přes řadu prototypů dospěl do podoby, jenž se nyní představuje soutěžácké veřejnosti. Nápad uspořádat testování v průběhu letošní Barumky se pak zrodil s cílem umožnit ostatním spolujezdcům vyzkoušet blok v ostrém nasazení, získat postřehy, náměty či kritické připomínky pro doladění jeho finální podoby a zároveň na základě prvních ohlasů zjistit potenciální zájem o něj.“



Posádky, resp. spolujezdci, kteří by měli zájem zapojit se do testování a absolvovat nadcházející Barum Czech Rally Zlín podle „not“ zapsaných v bloku BP NOTE se mohou přihlásit zasláním e-mailu na adresu test@bpnote.com. V e-mailu musí být uvedena jména obou členů posádky, startovní číslo, třída a typ vozu, se kterým posádka absolvuje Barum Czech Rally Zlín 2014 a dále kontaktní údaje v podobě e-mailu a telefonního čísla. Uzávěrka pro přihlašování je stanovena na čtvrtek 21.8. 2014 ve 20:00. Z obdržených přihlášek bude následně vybráno 5 posádek, které budou obratem kontaktovány a bude s nimi domluven způsob předání testovacích bloků a další podrobnosti. Do testování se mohou hlásit posádky všech objemových tříd, šance na výběr jsou pro všechny rovnocenné!

Podrobné představení bloku BP NOTE a detailní podmínky testování můžete nalézt na webových stránkách www.bpnote.com, případně na Facebooku www.facebook.com/bpnote.

 
Vytisknout

Diskuze: Posádky Barum Czech Rally Zlín, zapojte se do testování!

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rentor RallyCup Bochoř

Rentor RallyCup v Přerově

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez letos otevře seriál sprintrally

Kohn, Filip

Švédská houpačka pro FilipaKohna a Toma Woodburna

Dohnal, René - Švec, Roman

Šampión ERT René Dohnal se vrací na české tratě

Rally Kopná (CZE)

Michal Kolář: „Do nové sezony s novým vozem.“

reklama

Doporučujeme

Meeke, Kris/Ostberg, Mads/Al Quassimi, Khalid

Rallye Deutschland, padne poslední bašta Citroënu?

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud