Jméno Vačkářová již ve startovkách nehledejte

Martin Trdla, 6. května 2015, 08:00 Google+

Prvního májového dne se na maratonskou soutěž vydala ostřílená pilotka i co-pilotka "bakelitových strojů" Veronika Vačkářová Kotková. Že nepůjde o jednoduchou rallye svědčí i fakt, že posádku tvoří s jistým Michalem „Krtkem“ Kotkem, dalším, benzínem zasaženým druhem. Přejme oběma, aby to byl úspěšný závod bez karambolů a nepřehledných horizontů. Své ano si řekli 1.5.2015 na zámečku v Litni. A to je jistě důvod vyzpovídat tuto sympatickou černovlásku.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Rally Orlické Hory (CZE)

Rally Orlické Hory (CZE) | foto: Jan Dušek, RallyZone.cz

Sdílejte článek

Verčo, pověz mi, kdo u vás doma píše noty a kdo je poslouchá...

Budeme se tvářit, že noty píše Krtek a já jako poslušná partnerka poslouchám. Ale někdo mu tu ruku nenápadně vést musí, že jo… :-)

Bylo pro Tebe překvapením, že Tě Michal požádal o ruku?

Abych byla upřímná, tak ano, protože si od začátku vztahu docela zakládal na své pověsti „nepolapitelného“. Když jsme byli vloni v létě na návštěvě muzea ve Zwickau a on u Trabanta 800RS poklekl, myslela jsem si, že si chce prohlédnout něco na podvozku. Chvilku mi trvalo, než mi to došlo. Každopádně mě potěšil, byl to pro mě nezapomenutelný okamžik. Oceňuji, jakou si dal práci s touto významnou událostí.

Hodláš se usadit za plotnou nebo začneš naplno závodit s manažerskou podporou svého manžela? Pokud vím, v roce 2010 jsi byla mistryní automobilového slalomu, v roce 2013 jste s Markétou  získaly titul mistryně rallye pravidelnosti středoevropského poháru, a v letech 2013 a 2014 jsi v poháru TWRC stála opět na stupních vítězů.

Za plotnou stojím od začátku působení v KRT. Většinou jsem se starala o krtering, dokumentaci a veškeré dění v zákulisí. Postupem času se role mění a já čím dál tím víc závodím, a to i díky Michalovi a jeho úžasné podpoře. Uvidíme jaký bude další vývoj, ale volantu už se rozhodně pouštět nehodlám.

Stále v Trabantu? Holka a ještě v takovém voze, není to trochu exotika?

Pro někoho možná ano. Já si jízdu v Trabantu užívám. Je to historik, za kterým se na závodě ohlédnete a navíc krásně ovladatelný. Věřím že nějakou tu sezonu spolu ještě absolvujeme. I když nezastírám, že bych někdy ráda přesedla do něčeho silnějšího.

Proslýchá se, že příští týden uvidíme novou posádku ve složení Kotková – Bulinová při Podbrdské rallye.

S mou spolujezdkyní Markétou brázdíme rychlostní zkoušky už třetí sezonu. Nové bude pouze mé příjmení a motor v Trabikovi, který naši šikovní mechanici snad vymění za novější evoluci. Na start Podbrdské rallye se postavíme již potřetí a moc se těšíme. Soutěže pořádané pod taktovou RKHA bývají vždy perfektně zorganizované a plné takové až rodinné atmosféry.

Touto cestou tedy zve celý Krtek Racing Team své příznivce a kamarády pod týmové stany při konání Podbrdské rallye. Jistě se najde svatební koláček i trocha lahodného moku pro všechny. 

Vytisknout

Diskuze: Jméno Vačkářová již ve startovkách nehledejte

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

Březík, Adam - Krajča, Ondřej

Samohýl Škoda Team přezbrojil na Škodu Fabia RS Rally2

Rallysprint Halenkovice (CZE)

Rallysprint Halenkovice

reklama

Doporučujeme

Lunga, Jan - Koubek, Ondřej

MRS Racing jde krok za krokem

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

  2. Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud