BP NOTE připravil posádkám Barum Czech Rally Zlín překvapení

Petr Linhart, 3. září 2015, 17:16 Google+

Je tomu přesně rok, kdy byl při zlínské Barum Czech Rally představen specializovaný blok pro spolujezdce BP NOTE. V rámci testování prototypů bloku bylo úkolem 6 vybraných spolujezdců prověřit blok během náročného třídenního klání a poskytnou zpětnou vazbu pro doladění jeho konečné podoby.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
bp note

bp note | foto: Martin Husár

Sdílejte článek

Loňské testování proběhlo nadmíru úspěšně a tato pozitivní zkušenost významnou měrou napomohla k tomu, že ke spojení BP NOTE a Barum Czech Rally Zlín došlo i v letošním ročníku, a to v ještě výraznější podobě.

 

„Loňský projekt testování bloku BP NOTE během Barum Czech Rally Zlín se setkal s velkým ohlasem a zájmem ze strany spolujezdců. Od účastníků testování, mezi kterými nechyběly například spolujezdkyně Martina Šlehoferová nebo Veronika Havelková, jsme získali vynikající zpětnou vazbu a cenné podněty, které nám pomohly vytvořit co nejlepší blok pro rally spolujezdce,“ hodnotí Jiří Švec, zástupce BP NOTE.

„Letos jsme se chtěli na Barum Czech Rally Zlín vrátit a prezentovat jejím účastníkům konečnou podobu bloku BP NOTE. Ve spolupráci s organizátory jsme si proto pro posádky přichystali překvapení v podobě výtisku bloku BP NOTE, který každá soutěžní dvojice obdržela během úterního výdeje itinerářů,“ říká Jiří Švec a pokračuje: „Barum Czech Rally Zlín je nejprestižnější soutěží v České republice a jednou z dlouhodobě nejoblíbenějších a nejlépe hodnocených soutěží FIA ERC. Na základě kladných ohlasů věříme, že bloky BP NOTE pozitivní dojem zúčastněných posádek ze závodu dále umocnily.“

 „BP NOTE obdržela také posádka Lin Yuan Hu - Lee Cheng-Kuo ze vzdáleného Taiwanu“ (foto: Martin Husár, BP NOTE)

„Rádi jsme navázali spolupráci s BP NOTE, kteří po loňském zkušebním roce připravili pro každou z téměř 140 posádek blok BP NOTE zdarma. Vždy je dobré, když posádka při přebírání materiálů dostane do ruky neočekávanou věc, která pomůže zpříjemnit komfort při soutěži," dodává za pořadatele Petr Linhart.

Veškeré detaily o bloku BP NOTE naleznete na adrese www.bpnote.com, informace o uplynulém 45. ročníku Barum Czech Rally Zlín pak na internetových stránkách www.czechrally.com

Vytisknout

Diskuze: BP NOTE připravil posádkám Barum Czech Rally Zlín překvapení

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rentor RallyCup Bochoř

Rentor RallyCup v Přerově

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez letos otevře seriál sprintrally

Kohn, Filip

Švédská houpačka pro FilipaKohna a Toma Woodburna

Dohnal, René - Švec, Roman

Šampión ERT René Dohnal se vrací na české tratě

Rally Kopná (CZE)

Michal Kolář: „Do nové sezony s novým vozem.“

reklama

Doporučujeme

Barum Czech Rally Zlín (CZE)

Ondřej Bisaha přišel o letošní titul pár kilometrů od cílové rampy Barum Rally

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud