IX. ročník želechovické besedy se závodníky rally se blíží

Aleš Holakovský, 7. února 2016, 12:30 Google+

I letos připravuje Rally Klub Paseky o.s. ve spolupráci s dlouholetým partnerem AK Rallysport Brno o.s. a Obcí Želechovice nad Dřevnicí předsezónní setkání příznivců a fanoušků rally s vybranými jezdci a spolujezdci nebo-li již IX. ročník Besedy se závodníky rally.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
beseda se zavodniky rally

beseda se zavodniky rally | foto: Petrů, Josef

Sdílejte článek

Akce se bude konat v sobotu 27. 2. 2016 od 17 hod, tradičně v sokolovně v Želechovicích nad Dřevnicí v blízkosti Zlína. Adresa: 4. května 48, Želechovice nad Dřevnicí.

„Zváni jsou všichni, kdo se chtějí setkat s předními soutěžáky současnosti i minulosti a dozvědět jak žhavé novinky a zážitky jezdců, tak zajímavosti z historie rallysportu. A samozřejmě především se řádně naladit na nastávající rallyovou sezonu! Fanoušci zde mají jedinečnou příležitost pobavit se se svými oblíbenými jezdci a spolujezdci osobně,“ zve za pořádající Rally Klub Paseky o.s. hlavní organizátor Jaroslav Krajča, a dodává: „Program letošní besedy bude tradiční, což znamená, že po vlastní besedě následuje autogramiáda, tombola, fotografování a oblíbená soutěž na rally-trenažeru ve složení vylosovaný fanoušek-host. Během této soutěže si mohou fanoušci osobně pohovořit s některým z hostů nebo si po jejím skončení jízdu na trenažeru sami vyzkoušet.“

Atmosféru želechovické besedy Vám může přiblížit videosestřih z loňského ročníku, kde můžete mezi hosty vidět a slyšet Pavla Valouška sen., Tomáše Tomečka, Josefa Častulíka, Jaromíra Tomaštíka, Jindřicha Štolfu, Miroslava Jakeše s Jaroslavem Novákem, Martinu Daňhelovou, Josefa Minaříka, Petra Vraje sen. a Jiřího Strosse.

Další informace včetně „startovní listiny“ závodníků pozvaných mezi hlavní hosty Vám přineseme ještě ve zprávě v týdnu před konáním vlastní besedy. Akcí Vás bude opět provázet dvojice moderátorů Jan Vaškovič a Aleš Holakovský, nicméně hlavními moderátory besedy budete jako vždy právě Vy, rallyoví sportovní fanoušci!

Vytisknout

Diskuze: IX. ročník želechovické besedy se závodníky rally se blíží

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

Březík, Adam - Krajča, Ondřej

Samohýl Škoda Team přezbrojil na Škodu Fabia RS Rally2

Rallysprint Halenkovice (CZE)

Rallysprint Halenkovice

reklama

Doporučujeme

GPD RallyCup Kopřivnice I. 2016

První závod GPD rally cupu 2016 pro Romana Odložilíka

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

  2. Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud