Video z IX. ročníku želechovické Besedy se závodníky rally

Aleš Holakovský, 1. března 2016, 16:05 Google+

Během sobotního večera se v Želechovicích nad Dřevnicí odehrál již devátý ročník Besedy se závodníky rally. Akci ve spolupráci s AK Rallysport Brno, o. s. a Obcí Želechovice nad Dřevnicí uspořádalo občanské sdružení Rally klub Paseky.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
beseda se zavodniky rally

beseda se zavodniky rally | foto: Petrů, Josef

Sdílejte článek

Besedy se zúčastnilo deset hostů z řad jezdců a spolujezdců s různorodým sportovním životopisem co se týče jeho délky a obsahu, ale i národnosti. Ze Slovenska pozdravil všechny přítomné v živém telefonickém vstupu Igor Drotár a z Německa dorazila hlavní osobnost večera Sepp Wiegand. Ten také odpovídal asi na největší počet dotazů, když obdržel otázky ohledně svého působení v týmech Škoda Auto Deutschand a Volkswagen Motorsport. Ale třeba také na to, jaký vztah a zkušenosti má s východoněmeckým lidovým vozidlem Trabant. Finální složení dalších hostů bylo následující: Antonín Tlusťák, Ondřej Bisaha, Jaromír Tomaštík, Tomáš Pospíšilík, Ondřej Krajča, René Dohnal, Karel Kupec, Karolína Jugasová, a o zajímavých parametrech offroadových cross-country soutěží povyprávěl čerstvý pokořitel Dakaru Pavel Vaculík. Někteří aktivní i bývalí jezdci se objevili i mezi početným publikem fanoušků, které tradičně zcela zaplnilo želechovickou sokolovnu.

Z letošní besedy připravilo videosestřih známé zlínské JNK Studio a zde se na něj můžete podívat:

(I přes trojitý úspěšný test přímého nahrávání zvukového záznamu z mikrofonů se nakonec v živé diskusi toto nepodařilo, ale i zvuk z několika kamer je dostatečně slyšitelný).

Oblíbený závod na rally-trenažeru, kterého se vždy zúčastní vylosované posádky ve složení divák-host, vyhrála posádka Adam Koprivňanský – Pavel Vaculík. Ze druhého místa se radovali Patrik Coufalík s Karolínou Jugasovou a o pouhou sekundu za nimi zaostali třetí Jiří Mitáček a Karel Kupec.

Díky jednomu mediálních partnerů akce, webu Motorsport Revue, fungoval již podruhé i písemný on-line přenos otázek a odpovědí z besedy. Ten si můžete přečíst zde: https://docs.google.com/document/d/1fdlCEOdnWIJmjLLy30UBC5WapOq6zoYvlaDZJq0C9f8/edit?pref=2&pli=1

Pořadatelé v čele s Jaroslavem Krajčou děkují všem hostům i divákům za účast a těší se na viděnou v příštím roce při jubilejním 10. ročníku želechovické rally-besedy!

Vytisknout

Diskuze: Video z IX. ročníku želechovické Besedy se závodníky rally

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rentor RallyCup Bochoř

Rentor RallyCup v Přerově

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez letos otevře seriál sprintrally

Kohn, Filip

Švédská houpačka pro FilipaKohna a Toma Woodburna

Dohnal, René - Švec, Roman

Šampión ERT René Dohnal se vrací na české tratě

Rally Kopná (CZE)

Michal Kolář: „Do nové sezony s novým vozem.“

reklama

Doporučujeme

Hyundai i20 WRC i VW Polo R WRC potkaly ve Švédsku technické problémy

Co stálo za technickými defekty Neuvillea a Latvaly ve Švédsku?

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud