Filip Mareš bude startovat na 51. Rallye Šumava Klatovy 2016

Radka Matthey, 27. dubna 2016, 18:22 Google+

Pouhé dva týdny před konáním 51. Rallye Šumava Klatovy nastoupil Filip Mareš do týmu Autoklub Peugeot Rally Talent. Již tento víkend ho čeká první start v barvách nového týmu a také s novým vozem Peugeot 208 R2.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Autoklub Peugeot Rally Talent

Autoklub Peugeot Rally Talent | foto: Autoklub Peugeot Rally Talent

Sdílejte článek

Konkurence bude opravdu veliká, soutěže budou mít dvanáct rychlostních zkoušek o celkové délce 150 kilometrů. Trať vychází z osvědčeného modelu. V  pátek se účastníci vydají na západ od Klatov, kde na ně budou čekat rychlostní zkoušky Andělická a Koráb. Právě populární „Koráb“ bude při letošním ročníku se svou osmnáctikilometrovou délkou vůbec nejdelším testem. Zbylých sedm rychlostních zkoušek čeká na závodníky v sobotu.

„Na novou sezónu se opravdu hodně těšíme. Konkurence v naší třídě bude opravdu kvalitní a o zajímavé souboje by tedy neměla být nouze. O uplynulém víkendu jsme si stihli krátce osahat naši novou techniku v podobě vozu Peugeot 208 R2, připravovaného týmem Sparrow racing. Bližší poznání pak bude probíhat na předsoutěžním testu a pokračovat bude určitě i v průběhu samotné soutěže. Na Rally Šumava jsme dosud nestartovali, určitě ale chceme podat maximální možný výkon a věřím, že nám soutěž sedne a zapojíme se do bojů o čelo třídy. Prioritou bude ale závod především zdárně dokončit. Doufám také, že si k tratím Rally Šumava najde svou cestou hodně fanoušků, zejména těch, kteří budou držet palce startovnímu číslu 41!“ dodává k závodu Filip Mareš.

Oba jezdci, Filip Mareš a Jan Hloušek, tvrdě dřeli během dlouhé zimní přestávky a nám nezbývá než celému týmu držet pěsti.  Přijďte podpořit team Autoklub Peugeot Rally Talent ve dnech 28. – 30. dubna 2016 do Klatov, kde budou startovat pod číslem čtyřicetjedna a užít si opravdu kvalitní rallyový sport.

 

Vytisknout

Diskuze: Filip Mareš bude startovat na 51. Rallye Šumava Klatovy 2016

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rentor RallyCup Bochoř

Rentor RallyCup v Přerově

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez letos otevře seriál sprintrally

Kohn, Filip

Švédská houpačka pro FilipaKohna a Toma Woodburna

Dohnal, René - Švec, Roman

Šampión ERT René Dohnal se vrací na české tratě

Rally Kopná (CZE)

Michal Kolář: „Do nové sezony s novým vozem.“

reklama

Doporučujeme

Ogier je velkým kritikem pravidla, které určuje pořadí na trati

Ogier: Z WRC se začíná stávat vtip

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud