Jan Černý zve na automobilové LEGENDY

Petr Eliáš, 10. června 2016, 16:40 Google+

V pražských Bohnicích se o nadcházejícím víkendu uskuteční motoristická slavnost pod názvem LEGENDY. Chybět nebude ani MOGUL Racing Team a Jan Černý.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Rally Český Krumlov (CZE)

Rally Český Krumlov (CZE) | foto: Tomáš Urban, RallyZone.cz

Sdílejte článek

Pražské Bohnice jsou známé svým rozsáhlým areálem psychiatrické nemocnice, kterou obklopuje známý park, protkaný stovkou silniček a chodníčků. Právě toto unikátní místo se o víkendu 11. a 12. června stane dějištěm již třetího ročníku motoristické slavnosti pod názvem LEGENDY. Jan Černý je jednou z tváří této akce, a tak zde nemůže chybět s celým MOGUL Racing Teamem a svou Škodou Fabia S2000, s níž se zúčastňuje soutěží Mistrovství České republiky v rally.

Pro každého soutěžního jezdce je jednak podstatný výkon na trati, ale v dnešní době je neméně důležitá i prezentace týmu na veřejnosti, a pražská motoristická show LEGENDY je ideální příležitostí, jak se v klidu setkat s nadšenými fanoušky motoristického sportu. Týmová soutěžní technika tady bude během celého víkendu vystavena a Jan Černý zde bude k dispozici fanouškům, kteří mají ideální příležitost se zde zastavit pro podpisovou kartičku či pro popovídání s členy týmu, na které obvykle na soutěži není čas. Škoda Fabia S2000 MOGUL Racing Teamu bude ale také jedním z bodů v programu v exhibičních jízdách, které budou probíhat na krátké rychlostní zkoušce přímo v areálu psychiatrické nemocnice. Když se přijdete na LEGENDY do Bohnic podívat, tak na trati uvidíte nejen Honzu Černého, ale i další slavné soutěžní jezdce.

Pokud tedy o nadcházejícím víkendu hledáte akci, kde poteče vysokooktanový benzín Verva proudem, tak motoristická show LEGENDY v Praze jsou pro vás ideálním cílem. Uvidíte zde vystavené stovky soutěžních a závodních automobilů a prohlédnout si budete moci i jiné automobilové či motocyklové skvosty, které nikde jinde v takové koncentraci neuvidíte. MOGUL Racing Team a Jan Černý budou u toho, tak si tuhle příležitost nenechejte ujít. MOGUL Racing Team najdete v depu závodních strojů 3 a uvidíte nás v exhibičních jízdách v sobotu v časech:10:00/13:30/15:15/18:35 a v neděli: 10:00/13:30/15:00. Honza Černý bude mít  každý den ve 13:00 na hlavním pódiu rozhovor s Petrem Horákem. Více informací najdete na www.legendy.cz

Jan Černý, jezdec MOGUL Racing Teamu: „Pražské LEGENDY jsou výbornou možností, jak se setkat s přáteli, a jak ukázat naší techniku a tým velkému množství návštěvníků, kteří sem každý rok dorazí. Je tady na vše mnohem více v klidu než na klasické soutěži, a tentokrát není naším hlavním cílem být nejrychlejší, ale pobavit nejvíce lidí. Sjede se tady vždy velké množství soutěžních týmů a na krátké rychlostní zkoušce ukazujeme i široké veřejnosti, co to rally je, a to náš sport potřebuje. Pokud se při takovéto akci podaří přilákat další fanoušky do rally, tak je to dobře. Já osobně si také každý rok areál projdu, ale ještě nikdy se mi nepodařilo si prohlédnout všechna auta a motorky, jichž tady jsou doslova tisíce. Jsou mezi nimi i skvosty, které jsem ještě nikde jinde na vlastní oči neviděl. Pro náš MOGUL Racing Tem je ctí být součástí LEGEND. Udělejte si určitě čas a o víkendu dorazte do pražských Bohnic, těšíme se na vás.“

Vytisknout

Diskuze: Jan Černý zve na automobilové LEGENDY

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Šumava (CZE)

Rally Šumava v galerii

Rally Hustopeče (CZE)

Hustopeče nadále v tradičním formátu

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

reklama

Doporučujeme

Dohnal, Jan - Venclík, Jakub

Hustopeče budou hostit česko-slovenskou elitu

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Hustopeče nadále v tradičním formátu

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud