Rally Bohemia Vás zve na obří jahodový koláč

Aleš Holakovský, 27. června 2016, 19:00 Google+

Nově otevřená mladoboleslavská kavárna „…škoda nezajít“ ve spolupráci s pořadatelem Rally Bohemia Vás zvou na obří jahodový koláč. Výtěžek z prodeje koláče bude věnován špičkovému spolujezdci Petru Grossovi, který se zotavuje ze zranění při Rally Krkonoše 2014.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Rally Bohemia (CZE)

Rally Bohemia (CZE) | foto: Dušková, Jana

Sdílejte článek

Od časného sobotního rána 2. července bude tým kavárny „…škoda nezajít“ na Staroměstském náměstí v Mladé Boleslavi připravovat obří 20 metrů dlouhý koláč z 80 kilogramů jahod. „Příprava koláče bude trvat asi pět hodin a budeme ho připravovat před kavárnou pod vedením skvělého cukráře Laszlo Sztancsika, se kterým spolupracujeme. Jahody nám na něj daruje firma Berry servis. Koláč bude dokončen před startem Rally Bohemia 2016 zde na Staroměstském náměstí,“ oznamuje za kavárnu Zuzana Hradcová.

Ve 12:45 hodin proběhne slavnostní rozkrojení koláče. To provede legendární bývalý jezdec továrního týmu Škoda Johny Haugland za přítomnosti dalších osobností z historie Rally Bohemia. Na to plynule naváže začátek startu 43. Rally Bohemia, když první vůz sjede za startovní rampy v 13:20. Během sobotního odpoledne, kdy budou na náměstí postupně probíhat starty všech částí soutěže, budou jednotlivé porce dvacetimetrového koláče k prodeji, až do jeho rozebrání. Výtěžek z prodeje koláče kavárna věnuje Petru Grossovi jako příspěvek na jeho rekonvalescenci, kterou prochází po svém velmi těžkém zranění, které utrpěl při Rally Krkonoše v listopadu 2014. „Rádi bychom na koláč pozvali místní diváky, fanoušky z celé republiky i zástupce závodních týmů. Jde o nadšeneckou akci pro dobrou věc. A především věříme, že Vám bude chutnat!“ zve tým kavárny i organizátoři Rally Bohemia. Další informace a umístění kavárny můžete nalézt zde: www.facebook.com/skodanezajit 

Petra Grosse není třeba žádnému fanouškovi rallye představovat, protože on sám je velkou součástí historie českého rallysportu posledních více než třiceti let. Jen pro úplnost tedy dodejme, že dlouhých 13 let úspěšně působil jako člen továrního týmu AZNP Škoda Mladá Boleslav a následně Škoda Motorsport, absolvoval doposavad přibližně 350 závodů, z toho 71 soutěží Mistrovství Světa. 4x se stal Mistrem České republiky v rally, 3x držitelem titulu Spolujezdec roku, 2x vítězem Poháru míru a přátelství, a takto bychom mohli pokračovat.

 

Vytisknout

Diskuze: Rally Bohemia Vás zve na obří jahodový koláč

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

Březík, Adam - Krajča, Ondřej

Samohýl Škoda Team přezbrojil na Škodu Fabia RS Rally2

Rallysprint Halenkovice (CZE)

Rallysprint Halenkovice

reklama

Doporučujeme

Rally Bohemia (CZE)

Pohled do nabité startovní listiny Rally Bohemia

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

  2. Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud