Pechovo porsche na Bohemii zase o kousek dál

Media Václava Pecha, 30. června 2016, 18:30 Google+

Rallye Bohemia s centrem v Mladé Boleslavi je čtvrtou soutěží Mistrovství České republiky v rallye a šampionát se na ní přehoupne do své druhé poloviny. V silně obsazené startovní listině nebude ani tentokrát chybět atraktivní Porsche 911 GT3 EuroOil – invelt teamu s posádkou Václav Pech jun. – Petr Uhel.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Rally Hustopeče (CZE)

Rally Hustopeče (CZE) | foto: Jan Dušek, RallyZone.cz

Sdílejte článek

Plzeňský tým v posledních dnech intenzivně pracuje na odstranění závady, která je potkala na předchozí soutěži. „Snažíme se vyřešit problém s defekty zadních pneumatik, které se z disků doslova svlékaly. Za týden po Rallye Hustopeče se nám podařilo ze Španělska sehnat nové a pevnější ráfky. Věříme, že to pomůže. Nyní absolvujeme testování, kde si to chci ověřit a trochu se před Bohemkou dostat do tempa,“ říká Václav Pech jun..

Letošní Rallye Bohemia kromě asfaltových tratí s většinou kvalitním povrchem nabízí také poměrně netradiční formát, kdy se v každé z etap jedou jen dvě dlouhé rychlostní zkoušky dvakrát za sebou. „Tato změna je pro nás překvapením a uvidíme po závodě, jak to bude probíhat. Já mám delší rychlostní zkoušky rád, protože se na nich dají zúročit naše zkušenosti. Na druhou stranu ale sebemenší chyba může znamenat velkou časovou ztrátu, která se pak už těžko bude dohánět. Celkově se ale na Rallye Bohemia s Petrem už hodně těšíme, doufám také v pěkné počasí ať už kvůli našemu Porsche, kterému sucho svědčí, ale i divákům, kterých vždy dorazí spousta a dělají skvělou atmosféru,“ zve závěrem Václav Pech jun.

Rally Bohemia odstartuje v sobotu 2. července po poledni z náměstí v Mladé Boleslavi a ve dvou etapách absolvují soutěžní posádky 8 rychlostních zkoušek a trať o celkové délce přes 618 kilometrů. Do cíle přijedou nejrychlejší posádky v neděli v 15:00 na Staroměstské náměstí v Mladé Boleslavi.

 

Vytisknout

Diskuze: Pechovo porsche na Bohemii zase o kousek dál

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rentor RallyCup Bochoř

Rentor RallyCup v Přerově

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez letos otevře seriál sprintrally

Kohn, Filip

Švédská houpačka pro FilipaKohna a Toma Woodburna

Dohnal, René - Švec, Roman

Šampión ERT René Dohnal se vrací na české tratě

Rally Kopná (CZE)

Michal Kolář: „Do nové sezony s novým vozem.“

reklama

Doporučujeme

Rally Hustopeče (CZE)

Pirelli slaví úspěchy

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud