Prožij barumku naplno ve Zlatém jablku!

Roman Ordelt, 19. srpna 2016, 10:00 Google+

Dlouhých čtrnáct dní si můžete užít šestačtyřicátý ročník Barum Czech Rally Zlín na plný plyn ve zlínském obchodním a zábavním centru Zlaté jablko. Na letošní barumku se těší každý fanoušek automobilových soutěží a jednu z nejvýznamnějších rally v Evropě můžete zažít právě ve Zlatém jablku. Připraven je bohatý program se zlatým hřebem v úterý 23. srpna, kdy se uskuteční od 18:30 hodin autogramiáda jezdců rally, kterou doplní charitativní akce Jedu na dřeň, jejímž cílem je rozšířit základnu registru dárců kostní dřeně. Od 15:00 hodin je připraveno na náměstí před Zlatým jablkem zábavné odpoledne pro děti.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Barum Czech Rally Zlín (CZE)

Barum Czech Rally Zlín (CZE) | foto: Machálek, Jakub Daniel

Sdílejte článek

Zlaté jablko ožilo od pondělí 15. srpna blížící se Barum Czech Rally Zlín. Obchodní a zábavné centrum se stalo jedním z míst, kde je možné zakoupit si ve stánku permanentky i široký sortiment se suvenýry, připravena je navíc výstava zajímavostí a fotografií z předchozích ročníků zlínské rally a také fotostěna Opel. V obchodním centru jsou nainstalovány výstavní tabule s fotografiemi a zajímavými informacemi z předchozích úspěšných ročníků rally. Na místě je také historický automobil Bugatti. „Vycházíme vstříc všem zájemcům o Barum Czech Rally a spolupráci z minulých let jsme rozšířili o další aktivity jako je prodej permanentek, autogramiáda a soutěže, ve kterých je možné vyhrát například spolujízdu v rally autě řízeném profesionálním závodníkem," pověděl Jiří Kratochvíl, ředitel Zlatého jablka.

Zlaté jablko pořadá ve spolupráci s organizátory barumky tři dny před startem rally v úterý 23. srpna zábavné odpoledne pro děti i dospělé a soutěžní kvíz o ceny. Jeho vrcholem bude od 18.30 hodin autogramiáda jezdců rally, které se zúčastní například čtyřnásobný vítěz zlínské rally Jan Kopecký, úřadující evropský šampion Kajetan Kajetanowicz, Brian Bouffier z Francie, rychlý Rus Alexej Lukjaňuk, trojnásobný mistr Evropy Luca Rossetti nebo čeští jezdci Jaromír Tarabus, Pavel Valoušek, Jan Černý a Antonín Tlusťák. Populární autogramiádu doplní charitativní akce Jedu na dřeň, jejímž cílem je rozšířit základnu registru dárců kostní dřeně. Přímo zde bude odběrní místo s možností zapsání do registru. „Pro nejmenší příznivce rally jsme připravili na úterní odpoledne dětský den. Ve Zlatém jablku si mohou děti vymalovat závodní vůz, zatímco na náměstí jsou pro ně připravena odrážedla, skákací hrad nebo malování na chodníku. K prohlédnutí budou rovněž závodní vozy," uvedl Ing. Jan Regner, zástupce ředitele Barum Czech Rally Zlín.

Připraveny jsou rovněž soutěže o velmi lákavé ceny. Na facebookovém profilu Zlatého jablka to bude fotosoutěž, kde je hlavní cenou spolujízda v závodním autě nebo různé VIP balíčky. Ve vědomostní soutěži, které se mohou fanoušci zúčastnit přímo ve Zlatém jablku, pak je možné vyhrát let vrtulníkem nad rychlostní zkouškou. Soutěž probíhá až do 25. srpna. Žhavou novinkou je konání závěrečné tiskové konference v neděli 28. srpna s nejlepšími posádkami barumky v přízemí Zlatého jablka.

Vytisknout

Diskuze: Prožij barumku naplno ve Zlatém jablku!

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

Březík, Adam - Krajča, Ondřej

Samohýl Škoda Team přezbrojil na Škodu Fabia RS Rally2

Rallysprint Halenkovice (CZE)

Rallysprint Halenkovice

reklama

Doporučujeme

Barum Czech Rally Zlín (CZE)

BARUM: Nejdelší skokani budou štědře odměněni

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

  2. Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud