Přípravy 37. SVK Rally Příbram jsou v plném proudu

Autosport Klub Rally Příbram, 22. srpna 2016, 19:24 Google+

Již jen několik týdnů zbývá do startu 37. SVK Rally Příbram, a tak jsou přípravy a organizace soutěže v plném proudu. Byla schválena zvláštní ustanovení k rally. Soutěž je zařazena do Mistrovství ČR v rally, Mistrovství ČR v rally historických automobilů, České Trophy – Rally pravidelnosti a tradiční součástí je i závod Rally Legend. Trať již má svoji definitivní podobu, všechna potřebná povolení a razítka jsou již na svých místech, a můžeme tak poodkrýt některá fakta.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Rally Příbram (CZE)

Rally Příbram (CZE) | foto: Jan Dušek, RallyZone.cz

Sdílejte článek

37. SVK Rally Příbram bude zahájena předstartovní show s představením vybraných posádek v pátek 30.9.2016 od 17 hodin na náměstí TGM v Příbrami. První rychlostní zkouška odstartuje v sobotu 1.10.2016 v 8:38 v Bohosticích. Zklamáním pro posádky i diváky určitě bude absence lesního úseku z Vystrkova, kde nám stopku vystavil vlastník pozemků a lesů. Náhradou za tento chybějící tradiční a pěkný úsek pak bude polokruhová rychlostní zkouška číslo dvě startující ve Hvožďanech, kam se Rally Příbram díky pochopení místního zastupitelstva po mnoha letech opět vrací. Tradiční RZ bude s pořadovým číslem 3 zkouška v okolí Nestrašovic se startem ve Starosedlském Hrádku. Novou bude naopak RZ 4 vedoucí z Hostomic na Bukovou. Tyto 4 RZ se pojedou ještě jednou v odpolední sekci, která bude odstartována ve 13:28. Cíl první Etapy bude v servisní zóně na letišti v Dlouhé Lhotě v 17:25.

Nedělní etapu bude zahajovat RZ z Bohutína do Sádku v 7:18. Letos díky spolupráci s firmou Kovohutě Příbram bude tato RZ ozvláštněna průjezdem areálem této firmy, včetně přejezdu přes mostek, který věříme, že všechny posádky zdárně překonají bez újmy na karoseriích svých závodních speciálů. Další zkouška bude pro posádky připravena na Sedlčansku, a to ze Sestrouně do Křečovic. Závěrečnou RZ bude zkouška z Nalžovic do obce Líchovy. I průjezd těchto tří rychlostních zkoušek se bude opakovat.

Cíl soutěže bude opět na letišti v Dlouhé Lhotě. První posádka zde odevzdá svůj jízdní výkaz v závěrečné časové kontrole ve 13:20.

Zvláštní ustanovení 37. SVK Rally Příbram a spuštění přihlášek již brzy na našich nových webových stránkách www.rally-pribram.cz

Vytisknout

Diskuze: Přípravy 37. SVK Rally Příbram jsou v plném proudu

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rentor RallyCup Bochoř

Rentor RallyCup v Přerově

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez letos otevře seriál sprintrally

Kohn, Filip

Švédská houpačka pro FilipaKohna a Toma Woodburna

Dohnal, René - Švec, Roman

Šampión ERT René Dohnal se vrací na české tratě

Rally Kopná (CZE)

Michal Kolář: „Do nové sezony s novým vozem.“

reklama

Doporučujeme

Barum Czech Rally Zlín (CZE)

Fotosoutěž Barum Rally 2015: Všechny ceny zůstaly v České republice

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud