BONVER PARTR Rally Vsetín v osvědčeném formátu

BONVER PARTR Rally Vsetín, 22. září 2016, 14:11 Google+

XIII. ročník BONVER PARTR Rally Vsetín definitivně uzavře letošní sezonu Autoklub Mistrovství ČR v rally historických automobilů a jak to tak vypadá, bude, po zrušené mosteckého závodu, zároveň i posledním podnikem Autoklub Rallysprint Série a Poháru 2+. Soutěž se uskuteční ve dnech 14. – 15. října 2016.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Rally Vsetín (CZE)

Rally Vsetín (CZE) | foto: Jan Dušek, RallyZone.cz

Sdílejte článek

Už z nového názvu je patrné, že vsetínská soutěž našla vedle společnosti PARTR nového strategického partnera se zájmem o automobilový sport. Tím je společnost Bonver, kterou zná většina fanoušků i ve spojení s Bonver Dakar Teamem. Právě prezentace jejich dakarských kamionů bude součástí doprovodného programu BONVER PARTR Rally Vsetín. Stejně tak se v roli informačního vozidla objeví na tratích vsetínské rally originální dakarský „presscar“ stáje Bonver.

„Jsme velmi potěšeni spojením s těmito silnými partnery, kteří se finančně podílí na hladkém průběhu našeho podniku. Věříme, že se vzájemná spolupráce promítne do bezproblémového průběhu závodu a na své si přijdou jak posádky, tak samozřejmě fanoušci,“ věří ředitel rally Petr Gryger.

Organizační tým pro letošní ročník připravil osvědčenou trať, vycházející z předchozích ročníků. Posádky budou závodit na osmi rychlostních zkouškách (4 úseky) s celkovou délkou více než 70 ostrých kilometrů. Jména měřených testů – Semetín, Hošťálková, Jabloňová, Vidče – jistě není třeba skalním fanouškům důkladněji představovat. Ale samozřejmě se na trať v dalších tiskových informacích důkladněji zaměříme. Jedno je už nyní jisté, na účastníky opět čeká nesmírně náročná, technická trať, kterou vzhledem k říjnovému termínu může, stejně jako loni mlha, ztížit počasí.

Soutěž oficiálně odstartuje v sobotu 15. října v 8:30 hod., první vozidla budou očekávána na cílové rampě u Autosalonu Škoda, Samohýl Motor Zlín v 16:35 hod.

Na stránkách www.vsetinrally.cz jsou už několik dní zveřejněna Zvláštní ustanovení, novinkou je možnost přihlásit se on- line (http://prihlaska.vsetinrally.cz/entryform/competitor), což už některé posádky využily. Uzávěrka přihlášek je stanovena na středu 5. října 2016 (24 hodin).

 

Vytisknout

Diskuze: BONVER PARTR Rally Vsetín v osvědčeném formátu

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rentor RallyCup Bochoř

Rentor RallyCup v Přerově

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez letos otevře seriál sprintrally

Kohn, Filip

Švédská houpačka pro FilipaKohna a Toma Woodburna

Dohnal, René - Švec, Roman

Šampión ERT René Dohnal se vrací na české tratě

Rally Kopná (CZE)

Michal Kolář: „Do nové sezony s novým vozem.“

reklama

Doporučujeme

RallyCup Vysoké Mýto

Mostecký sprint se pojede jako exhibiční závod

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud