Rally Vsetín získala dalšího silného partnera

BONVER PARTR Rally Vsetín, 7. října 2016, 15:21 Google+

XIII. ročník BONVER PARTR Rally Vsetín, který se uskuteční ve dnech 14. – 15. října 2016, se zabarví do tradičních barev španělského výrobce olejů, společnosti REPSOL. Stane se tak díky nově započaté spolupráci vsetínských pořadatelů a společnosti NIKEY s.r.o.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Rally Vsetín (CZE)

Rally Vsetín (CZE) | foto: Jan Dušek, RallyZone.cz

Sdílejte článek

Po společnosti BONVER získal organizační tým Rally Vsetín dalšího strategického partnera. Tím bude společnost NIKEY s.r.o., výhradní dovozce kompletního portfolia světoznámých olejů REPSOL. Spojení motoristického sportu a značky REPSOL má dlouholetou tradici. V sezonách 1996 – 1997 závodil v barvách Repsolu tovární tým Fordu, když byl týmovým jezdcem Španěl Carlos Sainz. Následně se logo španělských olejů objevovalo i ve spojení s továrním týmem Seatu Sport. A v poslední době jsou zvyklý loga Repsolu vídat hlavně fanoušci Moto GP ve spojení s týmem Repsol Honda a jezdci Marcem Marquezem a Danim Pedrozou. Marquez je šampionem kategorie Moto GP z let 2013 a 2014, za titulem míří i v letošní sezoně. 

„Jsme hrdí na to, že zástupci této značky, která má dlouholetou závodní tradici na Dakaru, ve WRC a Moto GP si vybrali právě naši rally k prezentování kvality olejů a maziv REPSOL. Věříme, že toto partnerství vydrží i pro další sezony,“ říká ředitel soutěže Petr Gryger.

Nejlepší posádky díky této spolupráci dostanou vouchery na odběr olejů a maziv REPSOL. Naše hostesky je předají prvním třem posádkám v absolutním pořadí a nejrychlejší dvojici v rámci MČR historických automobilů. 

BONVER PARTR Rally Vsetín odstartuje v sobotu 15. října v 8:30 hod., první vozidla budou očekávána na cílové rampě u Autosalonu Škoda, Samohýl Motor Zlín v 16:35 hod. Už v pátek se ovšem před autosalonem uskuteční předstartovní show s představením pozvaných posádek (19 – 20:30 hodin).

Vytisknout

Diskuze: Rally Vsetín získala dalšího silného partnera

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rentor RallyCup Bochoř

Rentor RallyCup v Přerově

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez letos otevře seriál sprintrally

Kohn, Filip

Švédská houpačka pro FilipaKohna a Toma Woodburna

Dohnal, René - Švec, Roman

Šampión ERT René Dohnal se vrací na české tratě

Rally Kopná (CZE)

Michal Kolář: „Do nové sezony s novým vozem.“

reklama

Doporučujeme

Rally Příbram (CZE)

37. SVK Rally Příbram: FOTOGALERIE

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud