X. želechovická rally-beseda: Juniorský mistr Evropy i E.T.!

Aleš Holakovský, 8. února 2017, 14:22 Google+

Na jubilejní 10. ročník Besedy se závodníky rally Vás na nastávající sobotu zve do Želechovic nad Dřevnicí pořádající Rally Klub Paseky, o.s. ve spolupráci s AK Rallysport Brno, o.s.!

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
beseda se zavodniky rally

beseda se zavodniky rally | foto: Petrů, Josef

Sdílejte článek

Aktuální „startovní listina“ besedy se rozrostla o dvě více než zajímavá jména. Zatímco loni byl hvězdným účastníkem besedy bývalý pilot týmu Škoda Motorsport Seep Wiegand, letos jej nahradí další německý host srovnatelného významu, kterým bude úřadující šampion Mistrovství Evropy v rally v kategorii juniorů (ERC Juniors) Marijan Griebel, jezdec továrního týmu ADAC Opel Rallye Junior Team. Zatímco Marijan Griebel bude zastupovat rallyovou budoucnost, nedávnou historii bude zastupovat ten, kdo ji tlustým a hlavně divácky populárním rozevlátým písmem psal na tratě českých, evropských i světových rychlostních zkoušek – česká rallyová legenda a bývalý člen továrního týmu Škoda Motorsport Emil Triner!

V platnosti zůstává již dříve ohlášená účast následujících závodníků: Jaromír Tarabus, Daniel Trunkát, Jan Černý, Martin Vlček, Jindřiška Žáková, Ondřej Bisaha, závodící herec David Suchařípa a Jaromír Tomaštík, který však už pravděpodobně více než roli jezdce bude zastávat roli pořadatele blížící se Valašské Rally. Otevřená je ještě účast jednoho zahraničního jezdce, který u nás však už téměř zdomácněl a výrazně promluvil do výsledků loňského MČR v rally. Zajímavostí bude také účast talentovaného sedmiletého motokárového jezdce kategorie EASYKART Nicolase Musila, prvního hosta besedy mimo disciplínu rally, který doveze ukázat i svoji závodní techniku.

Dotazy na výše uvedené jezdce můžete klást již nyní, a to prostřednictvím facebookové události „X. Beseda se závodníky rally“ [ https://www.facebook.com/events/776270025871172/?active_tab=discussion ] nebo on-line formuláře zde: https://docs.google.com/document/d/1KSeIdlNT9m6IQf4tpg8p60cdHl3ROYt-ylHs-ElNMKY/edit ]

Takto položené dotazy budou pořadatelem předány moderátorům a dostanou letos větší prostor. Novinkou bude také nový rally-trenažer, vylepšený oproti tomu, na který jsme byli zvyklý z minulých ročníků besedy.

Program X. Besedy se závodníky rally v Želechovicích nad Dřevnicí u Zlína:

1) Představení přítomných jezdců a spolujezdců.

2) Hlavní část programu – otázky na jezdce a spolujezdce (cca 90 min.)

3) Autogramiáda jezdců + videoprojekce s rallyovou tématikou.

4) Bohatá tombola + společné fotografování.

5) Soutěžní jízdy na rally-trenažeru: Posádky divák – závodník (soutěž o ceny)

6) Volná zábava a volné jízdy na novém rally-trenažeru.

Moderují Jan Vaškovič a Aleš Holakovský. Vstupné na besedu je jako vždy dobrovolné. U vchodu bude možné zakoupit lístky do tomboly a na soutěž na rally-trenažeru. Parkování možné na hřišti pod sokolovnou, příjezd od hlavní silnice Zlín-Vizovice.

Akce se koná v sobotu 11. 2. 2017 od 17 hodin v sokolovně v Želechovicích nad Dřevnicí u Zlína. Adresa: ulice 4. května, č. p. 48,  Želechovice nad Dřevnicí. GPS: 49°13'1.535"N, 17°44'57.103"E

 

Vytisknout

Diskuze: X. želechovická rally-beseda: Juniorský mistr Evropy i E.T.!

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rentor RallyCup Bochoř

Rentor RallyCup v Přerově

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez letos otevře seriál sprintrally

Kohn, Filip

Švédská houpačka pro FilipaKohna a Toma Woodburna

Dohnal, René - Švec, Roman

Šampión ERT René Dohnal se vrací na české tratě

Rally Kopná (CZE)

Michal Kolář: „Do nové sezony s novým vozem.“

reklama

Doporučujeme

Ve stopě Valašské zimy (CZE)

FOTO: Valašská stopa

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud