Nejrychlejší posádka u penzionu Kopná získá slivovici!

Roman Ordelt, 7. dubna 2017, 10:06 Google+

V itineráři AGEUS Rallysprint 2017 najdeme rychlostní zkoušku s názvem Kopná, která nechyběla ani při jednom z předchozích dvaadvaceti odjetých ročníků rallysprintu v okolí Slušovic a Podkopné Lhoty. Tento základní stavební kámen trati nebude chybět ani při letošním třiadvacátém ročníku, jenž je zároveň úvodním podnikem šestidílného seriálu RI OKNA Rallysprint série. Pořadatelé z Rallysprint Klubu v AČR Podkopná Lhota připravili v rámci letošního ročníku příjemný bonus v podobě soutěže o nejrychlejší posádku v prostoru penzionu Kopná u autobusové točny nad Podkopnou Lhotou.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
rally kopná

rally kopná | foto: Jan Dušek, RallyZone.cz

Sdílejte článek

Pořadatelé zde připravili pro diváky supertip AGEUS Rallysprintu 2017 pod
označením divácké místo E. Posádky zde v prostoru autobusové točny po rychlém příjezdu projedou divácky přehlednou technickou pasáží a odbočí doprava k bývalému rekreačnímu zařízení Moravan. „Pro větší atraktivitu zde budeme měřit soutěžním posádkám aktuální rychlost v prostoru u autobusové točny pod penzionem Kopná. S tímto nápadem přišel pan Libor Malčík z Podkopné Lhoty, jehož firma vyrábí měřící radarové zařízení. Pro vítěze je připravena pro Valašsko přímo originální cena, dva litry pravé valašské slivovice,“ pověděl Radek Minařík, člen organizačního výboru AGEUS Rallysprint 2017.

Rychlostní zkouška Kopná se jede z Kašavy do Všeminy, měří 10,45 km a je nejdelší erzetou v itineráři rallysprintu. Pojede se jako rychlostní zkouška číslo 3 a 6. „Fanouškům rallysportu můžeme divácké místo pod penzionem Kopná vřele doporučit. Jedná se o atraktivní a přehledné místo, k dispozici bude občerstvení a WC. Nevýhodou je pouze přístup po trati rychlostní zkoušky výhradně před jejím uzavřením,“ upřesnil Radek Minařík. AGEUS Rallysprint 2017 startuje v sobotu 8. dubna v 9 hodin z náměstí Svobody ve Slušovicích, v cíli soutěže se objeví první vůz na stejném místě v 15:17 hodin. Další informace najdete na oficiální webové stránce www.rallysprintkopna.cz a v příštích tiskových informacích.

Vytisknout

Diskuze: Nejrychlejší posádka u penzionu Kopná získá slivovici!

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

Březík, Adam - Krajča, Ondřej

Samohýl Škoda Team přezbrojil na Škodu Fabia RS Rally2

Rallysprint Halenkovice (CZE)

Rallysprint Halenkovice

reklama

Doporučujeme

Vraj, Petr

Petr Vraj před prvním závodem sezóny

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

  2. Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud