Agrotec Petronas Syntium rally: Poslední výzva!

Tomáš Plachý, 6. června 2017, 08:32 Google+

Všichni asi to hlášení známe. Ukončete prosím výstup a nástup, dveře se zavírají. Přeneseně se tak stane během dnešní půlnoci pro zájemce o start v Hustopečích. V tento moment bude ukončen příjem přihlášek na XIII. ročník AGROTEC PETRONAS Syntium rally, která se uskuteční 16. – 17. června 2017.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Rally Hustopeče (CZE)

Rally Hustopeče (CZE) | foto: Jan Dušek, RallyZone.cz

Sdílejte článek

S posledními hodinami před uzávěrkou vyvstávají tradiční otázky. Bude na startu více posádek než v minulém ročníku (loni 116 včetně slovenských poháristů, aktuálně je přihlášeno 74 v MČR a 28 v MSR, některá jména se ovšem překrývají…)? Jaká bude nejobsazenější třída? Kdo nakonec bude chybět z nejužší české i slovenské špičky (Jakeš, Sýkora, Melichárek, Bisaha, Černý, Ondrej…)? Můžeme očekávat ještě nějaké překvapení (včera konečně dorazila fanoušky netrpělivě očekávaná přihláška Pavla Valouška…)? Padne letošní český rekord v počtu vozů R5 na startu podniku TrueCam MČR v rally (se současně přihlášenými 16 vozy už padl…)? Budou mít převahu fabie nebo fiesty (zatím 9 fabií v. 7 fiestám…)? Na některé otázky jsem se snažil přímo zodpovědět, na některé se dozvíme odpověď už za pár hodin. Seznam přihlášených na „rally mezi vinicemi“ pak oficiálně spatří světlo světa během pátku 9. června 2017, nejpozději do půlnoci.

Pokud se už žádné „hvězdné“ jméno ve výčtu startujících neobjeví, i tak pořadatelé hustopečské soutěže mohou hovořit o startovce snů. Mezi přihlášenými nechybí lídr průběžné klasifikace WRC2 Pontus Tidemand, úřadující český šampion Jan Kopecký, úřadující slovenský šampion Pavel Valoušek, juniorský vicemistr světa 2016 Martin Koči, bývalí čeští i slovenští absolutní mistři (Václav Pech, Grzegorz Grzyb). V tomto výčtu bychom mohli ještě chvíli pokračovat… Jedno je už nyní jisté. Pro fanoušky rallysportu slibují Hustopeče skvělou podívanou, s nábojem soubojů českých a slovenských dvojic na specifických hustopečských tratích, kde asfaltové pasáže doplňuje nádherné šotolinové úseky.

Takže ještě naposledy všem zájemcům o start připomínáme, dnes o půlnoci je uzávěrka přihlášek na AGROTEC PETRONAS Syntium rally 2017. České posádky se ještě mohou přihlásit prostřednictvím odkazu http://entry.agrotecrally.cz/entry-form/competitor, slovenské pak na internetové stránce http://www.sams-asn.sk/prihlaska0.php?idpr=18. Slovenský web mohou pro přihlášení použít i české posádky, které se chtějí hustopečské soutěže zúčastnit s historickým vozem, v rámci MSR v rally historických vozidel.

Více informací k soutěži bude postupně zveřejněno na oficiální stránce www.agrotecrally.cz, řada novinek bude dostupná i na facebookovém profilu Agrotec rally Hustopeče.

Vytisknout

Diskuze: Agrotec Petronas Syntium rally: Poslední výzva!

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

Březík, Adam - Krajča, Ondřej

Samohýl Škoda Team přezbrojil na Škodu Fabia RS Rally2

Rallysprint Halenkovice (CZE)

Rallysprint Halenkovice

reklama

Doporučujeme

Rallye Most (CZE)

Rally Most ve fotografii

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

  2. Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud