Informace pro diváky Rally Bohemia

Aleš Holakovský, 26. června 2017, 10:53 Google+

Rally Bohemia zveřejnila na svých webových stránkách oficiální Program Rally Bohemia 2017. K dispozici bude též praktický tištěný Průvodce diváka. V předvečer závodu proběhne autogramiáda předních jezdců v nákupním centru Bondy v Mladé Boleslavi.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Rally Bohemia (CZE)

Rally Bohemia (CZE) | foto: Jan Dušek, RallyZone.cz

Sdílejte článek

Program Rally Bohemia 2017 je ke stažení na www.rallybohemia.cz v sekci Dokumenty. Obsahuje na jednom místě všechny podstatné informace 44. ročníku Rally Bohemia i Rally Bohemia Historic, stejně jako další zajímavosti. Je možné si jej bezplatně stáhnout v elektronické podobě či vytisknout ve formátu PDF.

Stejně jako v minulých letech bude k dispozici také tištěný Průvodce diváka obsahující všechny potřebné informace k návštěvě soutěže, včetně podrobných map rychlostní zkoušek s popisem diváckých míst, časového harmonogramu a startovních listin. V letošním roce nově Program i Průvodce diváka obsahují také „Tipy zkušeného diváka“. Jedná se o pořadatelem vybraný seznam míst, která sice nesplňují všechny požadavky oficiálního diváckého místa, ale přesto nabízejí atraktivní podívanou. Průvodce diváka bude možné zakoupit v následujících hlavních místech soutěže. Cena výtisku je „symbolických“ 10,- Kč.

Od čtvrtka 29. června, od 15 hodin:

Ředitelství RALLY BOHEMIA 2017 – Dům kultury Mladá Boleslav, Dukelská 1093, Mladá Boleslav. GPS pozice: 50.4136092N, 14.9120903E

Od pátku 30. června, od 18 hodin:

Infostánek v servisním areálu soutěže – Mladá Boleslav, parkoviště u 13. brány ŠKODA AUTO, a.s., příjezd z dálničního sjezdu EXIT 46 a z ulice Průmyslová.

GPS pozice: 50.4269017N, 14.9372386E

V pátek 30. června 18:00 – 18:45 hod:

Bondy centrum, Autogramiáda jezdců Rally Bohemia. Tř. Václava Klementa 1459, Mladá Boleslav. GPS pozice: 50.4202586N, 14.9154531E

Autogramiáda jezdců se bude konat v předvečer Rally Bohemia v přízemním vestibulu nákupního střediska Bondy centrum v Mladé Boleslavi (Tř. Václava Klementa 1459) v pátek 30. 6. 2017 od 18 hodin. Autogramiády se bude účastnit minimálně pět špičkových posádek z čela startovní listiny, včetně posádky továrního týmu ŠKODA Motorsport Jan Kopecký – Pavel Dresler a posádky MOGUL Racing Teamu Roman Kresta – Petr Starý. Pokud budete v pátek večer v Mladé Boleslavi, určitě se zastavte.

Pořadatelé Rally Bohemia připravili na www.rallybohemia.cz kromě klasických map rychlostních zkoušek i oblíbenou verzi map pro aplikaci Google Earth, kde lze celou trať rychlostní zkoušky virtuálně proletět nad modelovanou krajinou ve 3D. Můžete si tak udělat lepší představu o členitosti krajiny, kde se Rally Bohemia odehrává, a lépe si tak vyberete své místo pro sledování soutěže. Respektujte prosím zakázané prostory, které jsou vymezené s ohledem na Vaši bezpečnost, ale i s ohledem na soukromé vlastnictví, zasázené zemědělské plodiny nebo požadavky chráněných krajinných oblastí! Na vybrané místo se v žádném případě nikdy nepřesouvejte v průběhu závodu po trati! Během konání rally pak dbejte pokynů pořadatelů a přispějte sami svojí kázní k hladkému průběhu letošní Rally Bohemia.

Bezpečnostní video pro diváky naleznete zde:

http://www.rallybohemia.cz/2017/cs/Foto-Video/Bezpecnostni-videa-Autoklubu.html 

Vstupné na soutěž je i letos zdarma. Tradičním generálním partnerem Rally Bohemia je automobilka ŠKODA AUTO.

Vytisknout

Diskuze: Informace pro diváky Rally Bohemia

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rentor RallyCup Bochoř

Rentor RallyCup v Přerově

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez letos otevře seriál sprintrally

Kohn, Filip

Švédská houpačka pro FilipaKohna a Toma Woodburna

Dohnal, René - Švec, Roman

Šampión ERT René Dohnal se vrací na české tratě

Rally Kopná (CZE)

Michal Kolář: „Do nové sezony s novým vozem.“

reklama

Doporučujeme

Lappi s Fermem v Itálii zazářili

Lappi pojede s Yarisem WRC všechny zbývající soutěže MS v rally

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud