EuroOil-invelt team na startu nové sezóny

RallyZone.cz, 21. března 2018, 19:56 Google+

Již tento víkend se naplno rozjede česká rallyová sezóna 2018. Seriál o sedmi podnicích odstartuje Valašská rallye a na startu nebude chybět posádka EuroOil-invelt teamu Václav Pech jun. se svým tradičním spolujezdcem Petrem Uhlem.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Valašská Rally (CZE)

Valašská Rally (CZE) | foto: Jan Dušek, RallyZone.cz

Sdílejte článek

EuroOil-invelt team měl přes zimu dostatek času na přípravu a vylepšení jejich Forda, kdy na základě poznatků minulé sezóny došlo k úpravám tohoto speciálu. Hlavní pozornost však směřovala k Václavu Pechovi, který v zimní přestávce léčil krční páteř a čekalo se zda stihne začátek sezóny. "Díky péči svého přítele primáře a všech dalších věhlasných ortopedů, fyzioterapeutů, senzibilů a dlouhé řady lidí, kteří to se mnou myslí dobře, se mi podařilo docela v „krátkém“ čase, čtyř měsíců, vrátit do původního stavu i bez nutnosti operace. Snad to tímto nezakřiknu. Ještě mi chybí trošku fyzička, ale to snad brzy dohoním,“ říká Pech.

Valašská Rallye je známá častým střídáním povrchů asfaltů se zbytky zimního posypu a letos to vypadá, že místy bude sníh i led. „S Petrem nám podobný charakter závodu sedí. Je to hlavně o důkladném tréninku a  trochu i o improvizaci. Musíme často měnit styl jízdy a vše mít podrobně popsané v rozpise. Už se těšíme,“  říká Václav Pech, dvojnásobný vítěz „Valašky“.

Na startu se sejde opravdu velká konkurence, které vévodí  21 vozů  té nejvyšší specifikace WRC a R5. Posádka EuroOil-invelt teamu odstartuje do závodu s číslem 2 hned za tovární posádkou J. Kopecký – P. Dresler.  Start je v sobotu 24. března v 11.00 hodin na polygonu v Kopřivnici. Cílem závodu by měla projet nejrychlejší posádka po ujetí tratě dlouhé téměř 582 km v neděli v 15.25 h na náměstí ve Valašském Meziříčí. EuroOil-invelt team zve srdečně fanoušky motosportu na start nové sezóny

Zdroj: Media Václava Pecha

Vytisknout

Diskuze: EuroOil-invelt team na startu nové sezóny

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez letos otevře seriál sprintrally

Kohn, Filip

Švédská houpačka pro FilipaKohna a Toma Woodburna

Dohnal, René - Švec, Roman

Šampión ERT René Dohnal se vrací na české tratě

Rally Kopná (CZE)

Michal Kolář: „Do nové sezony s novým vozem.“

cvrček, věroslav

Věroslav Cvrček díl 2. „Zážitky ze Safari rally by byly na celou knihu“

reklama

Doporučujeme

Sébastien Loeb na trati Rally Mexiko

Loeb: Bylo pro mě příjemným překvapením být na špici

Čtěte dále

Nejčtenější články

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud