Chceš se stát součástí Rally Bohemia?

Aleš Holakovský, 17. dubna 2018, 18:09 Google+

Pořadatelé Rally Bohemia umístili na web soutěže www.rallybohemia.cz online formulář pro zájemce z řad motoristických fanoušků i veřejnosti, kteří by měli zájem se na soutěži aktivně podílet.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Rally Bohemia (CZE)

Rally Bohemia (CZE) | foto: Jana Dušková - RallyZone.cz

Sdílejte článek

Každá velká automobilová rally je událostí nejenom sportovní, ale i společenskou, protože se na její organizaci aktivně podílejí tisíce obyvatel z daného regionu. V případě těch nejstarších a nejtradičnějších soutěží, ke kterým mladoboleslavská Rally Bohemia již od roku 1974 patří, jde už někdy i o rodinnou tradici předávanou z generace na generaci. Pořadatelé nyní tímto formulářem chtějí ulehčit kontakt ke spolupráci jak novým zájemcům z řad motoristických a sportovních fanoušků, tak i z řad lidí, kteří se o rally třeba dosud nezajímali, ale rádi by se podíleli na unikátní a zajímavé akci v jejich regionu. 

„Rally Bohemia slaví letos 45 let, což je pro nás pro všechny motivující a zároveň zavazující v tak dlouhé a úspěšné tradici pokračovat. Jsme hrdí na to, že můžeme být součástí této tradice a vážíme si každého, kdo do toho půjde s námi,“ říká ředitel Rally Bohemia Petr Pavlát, který sestavuje trať Rally Bohemia již dvě desítky let.

A jak to funguje? Na adrese www.rallybohemia.cz naleznete kontaktní formulář, který se Vás kromě Vašich základních údajů zeptá i na to, na kterých rychlostních zkouškách byste chtěli pořadatelskou funkci vykonávat. Na základě Vašeho zájmu můžete být následně osloveni některým z vedoucích rychlostní zkoušek, o které projevíte zájem. Ten s Vámi následně probere podrobnosti ohledně Vaší možné spolupráce na rally, sdělí termíny podrobného školení, které musí každý pořadatel absolvovat, podmínky spolupráce a podobně. Věříme, že pro některé z řad diváků a fanoušků může jít o zajímavou zkušenost jak organizace rally vlastně funguje a příležitost nahlédnout do tohoto sportu i z jiné strany než dosud. Jedná se z valné většiny o pořadatelské pozice přímo u tratí rychlostních zkoušek, takže kromě finanční odměny a originálního trička Rally Bohemia si ze spolupráce zájemci odnesou i hezký sportovní zážitek. A samozřejmě, může jít i o vítaný přivýdělek na začátku prázdnin pro studenty a před obdobím dovolených pro ostatní. Určitě není nutné se obávat přílišné náročnosti funkce, která je sice zodpovědná, ale zároveň budou před akcí všichni pořadatelé jako vždy podrobně proškolení a ke každému exponovanému místu je sestaven podrobný bezpečnostní plán, který myslí na všechna možná rizika a stanovuje jasná pravidla. Každému novému pořadateli jsou také kdykoliv k dispozici jeho zkušenější kolegové a samozřejmě vedoucí rychlostní zkoušky.   

Přímý odkaz na kontaktní formulář k vyplnění naleznete zde: http://rallyforms.com/stan-se-poradatelem-rally-bohemia 

Jeho vyplněním a odesláním pro Vás nevzniká žádný závazek vůči pořadateli závodu, vše je na následující dohodě.

45. Rally Bohemia se koná od pátku 29. června do neděle 1. července na Mladoboleslavsku, Železnobrodsku, Liberecku a Českolipsku. Tradičním dlouholetým generálním partnerem soutěže bude i letos automobilka ŠKODA AUTO.

Vytisknout

Diskuze: Chceš se stát součástí Rally Bohemia?

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez letos otevře seriál sprintrally

Kohn, Filip

Švédská houpačka pro FilipaKohna a Toma Woodburna

Dohnal, René - Švec, Roman

Šampión ERT René Dohnal se vrací na české tratě

Rally Kopná (CZE)

Michal Kolář: „Do nové sezony s novým vozem.“

cvrček, věroslav

Věroslav Cvrček díl 2. „Zážitky ze Safari rally by byly na celou knihu“

reklama

Doporučujeme

Rally Kopná (CZE)

Na Kopné v desetinách

Čtěte dále

Nejčtenější články

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud