FILIP MAREŠ – DO KRUMLOVA VEZEME PŘEKVAPENÍ PRO FANOUŠKY

Jan Koudelka, 17. května 2018, 14:13 Google+

Mistrovství České republiky v rally zavítá tento pátek a sobotu do malebného prostředí jižních Čech v okolí Českého Krumlova a Budějovic. Na 46. ročníku populární Rallye Český Krumlov se opět sejde kompletní česká špička, ve které ani tentokrát nebude chybět ACA ŠKODA AUTOKLUB TEAM, jehož barvy bude reprezentovat třetí posádka průběžného pořadí šampionátu – Filip Mareš a Jan Hloušek.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Rally Vyškov (CZE)

Rally Vyškov (CZE) | foto: Jakub Daniel Machálek, RallyZone.cz

Sdílejte článek

Namísto předsoutěžního testu, absolvovali Filip s Honzou před necelými dvěma týdny úspěšný start na Rally Vyškov. Ani cílovou rampou závodu však jejich příprava v žádném případě neskončila. „Do našich pozávodních aktivit pravidelně patří také podrobná analýza podniku spojená s rozborem dat a videa. Kromě toho jsme v posledních dvou týdnech posílili také náš fyzický trénink. Český Krumlov patří podle mě v tomto ohledu k tomu nejtěžšímu, co český mistrák nabízí. Od začátku seznamovacích jízd nebývá v harmonogramu příliš času na odpočinek, o to více je v průběhu závodu potřebná dobrá kondice. Já jsem fyzickou přípravu vždy bral vážně. Zatímco v zimní pauze nejčastěji mířím do posilovny, v sezóně se o to více soustředím na vytrvalost. Například za květen mám, mimo dalších aktivit, naběháno přes 70 kilometrů. V minulých dnech jsme si s Honzou našli čas i na jeden společný trénink,“ prozradil Filip krátce před odjezdem z Luhačovic a Honza jej záhy doplnil: „Mimo to jsme ale hodně času věnovali i standardní přípravě na to, co nás v okolí Krumlova tento týden čeká. Jihočeský závod patří k naším nejoblíbenějším, v minulosti se nám tu poměrně dařilo a věříme, že tomu bude tak i letos. Rozhodně pro to uděláme maximum.“

img-responsive

Rally Vyškov (CZE) | foto: Milan Procházka, RallyZone.cz.cz

Jak již bylo avizováno v předchozí tiskové zprávě, pro fanoušky, kteří se o nadcházejícím víkendu chystají navštívit Rallye Český Krumlov, si Filip s Honzou připravili malé překvapení. „Rádi bychom pozvali všechny naše fanoušky k neformálnímu setkání u servisního stanu ACA ŠKODA AUTOKLUB TEAMu, a to ihned po skončení pátečního shakedownu ve 13 hodin. Krátce před startem samotné rally tak bude možnost si se mnou i Filipem o čemkoliv popovídat, především zde ale budou připraveny originální týmové předměty, které vybraným fanouškům osobně věnujeme. Ti nejrychlejší se potom mohou těšit na krásný plakát s podpisem,“ prozrazuje jablonecký spolujezdec.

img-responsive

Rally Vyškov (CZE) | foto: Jan Dušek, RallyZone.cz

Šestačtyřicátý ročník jihočeské Rallye Český Krumlov odstartuje diváckou speciálkou na českobudějovickém výstavišti, v pátek 18.5.2018 v 15:42 hodin. Vítězná posádka by do českokrumlovské Jelení zahrady měla dojet v sobotu krátce po půl páté odpoledne.  V početném poli 137 přihlášených posádek, odstartuje posádka ACA ŠKODA AUTOKLUB TEAMU se startovním číslem 11.

Vytisknout

Diskuze: FILIP MAREŠ – DO KRUMLOVA VEZEME PŘEKVAPENÍ PRO FANOUŠKY

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Hustopeče (CZE)

Hustopeče nadále v tradičním formátu

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

Březík, Adam - Krajča, Ondřej

Samohýl Škoda Team přezbrojil na Škodu Fabia RS Rally2

reklama

Doporučujeme

Auto Show Slovakia Ring (SVK)

Nový termín konania AUTO SHOW SLOVAKIA RING 2018

Čtěte dále

Nejčtenější články

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud