FILIP MAREŠ – DO KRUMLOVA VEZEME PŘEKVAPENÍ PRO FANOUŠKY

Jan Koudelka, 17. května 2018, 14:13 Google+

Mistrovství České republiky v rally zavítá tento pátek a sobotu do malebného prostředí jižních Čech v okolí Českého Krumlova a Budějovic. Na 46. ročníku populární Rallye Český Krumlov se opět sejde kompletní česká špička, ve které ani tentokrát nebude chybět ACA ŠKODA AUTOKLUB TEAM, jehož barvy bude reprezentovat třetí posádka průběžného pořadí šampionátu – Filip Mareš a Jan Hloušek.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Rally Vyškov (CZE)

Rally Vyškov (CZE) | foto: Jakub Daniel Machálek, RallyZone.cz

Sdílejte článek

Namísto předsoutěžního testu, absolvovali Filip s Honzou před necelými dvěma týdny úspěšný start na Rally Vyškov. Ani cílovou rampou závodu však jejich příprava v žádném případě neskončila. „Do našich pozávodních aktivit pravidelně patří také podrobná analýza podniku spojená s rozborem dat a videa. Kromě toho jsme v posledních dvou týdnech posílili také náš fyzický trénink. Český Krumlov patří podle mě v tomto ohledu k tomu nejtěžšímu, co český mistrák nabízí. Od začátku seznamovacích jízd nebývá v harmonogramu příliš času na odpočinek, o to více je v průběhu závodu potřebná dobrá kondice. Já jsem fyzickou přípravu vždy bral vážně. Zatímco v zimní pauze nejčastěji mířím do posilovny, v sezóně se o to více soustředím na vytrvalost. Například za květen mám, mimo dalších aktivit, naběháno přes 70 kilometrů. V minulých dnech jsme si s Honzou našli čas i na jeden společný trénink,“ prozradil Filip krátce před odjezdem z Luhačovic a Honza jej záhy doplnil: „Mimo to jsme ale hodně času věnovali i standardní přípravě na to, co nás v okolí Krumlova tento týden čeká. Jihočeský závod patří k naším nejoblíbenějším, v minulosti se nám tu poměrně dařilo a věříme, že tomu bude tak i letos. Rozhodně pro to uděláme maximum.“

img-responsive

Rally Vyškov (CZE) | foto: Milan Procházka, RallyZone.cz.cz

Jak již bylo avizováno v předchozí tiskové zprávě, pro fanoušky, kteří se o nadcházejícím víkendu chystají navštívit Rallye Český Krumlov, si Filip s Honzou připravili malé překvapení. „Rádi bychom pozvali všechny naše fanoušky k neformálnímu setkání u servisního stanu ACA ŠKODA AUTOKLUB TEAMu, a to ihned po skončení pátečního shakedownu ve 13 hodin. Krátce před startem samotné rally tak bude možnost si se mnou i Filipem o čemkoliv popovídat, především zde ale budou připraveny originální týmové předměty, které vybraným fanouškům osobně věnujeme. Ti nejrychlejší se potom mohou těšit na krásný plakát s podpisem,“ prozrazuje jablonecký spolujezdec.

img-responsive

Rally Vyškov (CZE) | foto: Jan Dušek, RallyZone.cz

Šestačtyřicátý ročník jihočeské Rallye Český Krumlov odstartuje diváckou speciálkou na českobudějovickém výstavišti, v pátek 18.5.2018 v 15:42 hodin. Vítězná posádka by do českokrumlovské Jelení zahrady měla dojet v sobotu krátce po půl páté odpoledne.  V početném poli 137 přihlášených posádek, odstartuje posádka ACA ŠKODA AUTOKLUB TEAMU se startovním číslem 11.

Vytisknout

Diskuze: FILIP MAREŠ – DO KRUMLOVA VEZEME PŘEKVAPENÍ PRO FANOUŠKY

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rentor RallyCup Bochoř

Rentor RallyCup v Přerově

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez letos otevře seriál sprintrally

Kohn, Filip

Švédská houpačka pro FilipaKohna a Toma Woodburna

Dohnal, René - Švec, Roman

Šampión ERT René Dohnal se vrací na české tratě

Rally Kopná (CZE)

Michal Kolář: „Do nové sezony s novým vozem.“

reklama

Doporučujeme

Auto Show Slovakia Ring (SVK)

Nový termín konania AUTO SHOW SLOVAKIA RING 2018

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud