Seznam přihlášených na Hustopeče se začíná plnit

Tomáš Plachý, 24. května 2018, 19:33 Google+

První dva jezdci průběžného pořadí MČR v rally 2018 Jan Kopecký a Václav Pech aktuálně figurují mezi přihlášenými na 14. ročník AGROTEC PETRONAS rally 2018. Uzávěrka přihlášek „rally mezi vinohrady“ je o úterní půlnoci 5. června 2018.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Rally Hustopeče (CZE)

Rally Hustopeče (CZE) | foto: Jan Dušek, RallyZone.cz

Sdílejte článek

Seznam startujících AGROTEC PETRONAS rally, která se uskuteční ve dnech 15. – 16. června 2018, se plní i dalšími zajímavými jmény a vozy. Speciál Ford Focus WRC představí v okolí Hustopečí Jan Dohnal, nebude chybět atraktivní Porsche 997 GT3 Petra Nešetřila či produkční lancery Martina Šikla či Jakuba Čapky. Přihlášku už zastal i lídr šampionátu v hodnocení vozů s přední poháněnou nápravou Lumír Firla (více v odkaze http://www.agrotecrally.cz/soutezici).

AGROTEC PETRONAS rally odstartuje v pátek 15. června v 18:30 hodin, do cíle se vítězná posádka dostane v sobotu po patnácté hodině (15:06 h). To za sebou bude mít celkem 331,11 km, z toho 147,5 km v rámci měřených rychlostních zkoušek. Servisní zázemí soutěže zůstává v areálu MOSS logistics s.r.o., na Bratislavské ulici v Hustopečích.

Kromě české a slovenské špičky soudobých vozů lákají pořadatelé i posádky dalších kategorií. Svézt se na v Česku unikátních tratích, kde se míchá asfalt se šotolinou, mají i posádky historických vozů a tzv. „pohárových tříd“ 14-18.

Historici se mohou do závodu přihlásit v rámci slovenského šampionátu. K tomu mohou využít elektronickou přihlášku, prostřednictvím odkazu www.sams-asn.sk/prihlaska (tento odkaz platí i pro posádky MSR v rally).

V rámci Poháru pořadatele se budou moci závodu zúčastnit vozidla tříd 14, 15, 16, 17 a 18 dle kapitoly „F“ NSŘ článku 2.2. Bezpečnostní výbava jezdců musí odpovídat předpisům pro bezpečnostní výbavu posádek pro danou třídu dle SPR a NSŘ.

Více informací k soutěži bude postupně zveřejněno na oficiální stránce www.agrotecrally.cz, řada novinek bude dostupná i na facebookovém profilu Agrotec rally Hustopeče.

 

Vytisknout

Diskuze: Seznam přihlášených na Hustopeče se začíná plnit

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez letos otevře seriál sprintrally

Kohn, Filip

Švédská houpačka pro FilipaKohna a Toma Woodburna

Dohnal, René - Švec, Roman

Šampión ERT René Dohnal se vrací na české tratě

Rally Kopná (CZE)

Michal Kolář: „Do nové sezony s novým vozem.“

cvrček, věroslav

Věroslav Cvrček díl 2. „Zážitky ze Safari rally by byly na celou knihu“

reklama

Doporučujeme

Meeke v Citroënu právě skončil

Kris Meeke byl s okamžitou platností vyhozen z Citroënu!

Čtěte dále

Nejčtenější články

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud